Text Size

Conti Grup furnizor de echipamente Horeca

Conti Grup furnizor de echipamente Horeca

Conti Grup - societate cu capital integral romanesc - se numara printre principalii furnizori de echipamente, accesorii si utilaje HoReCa, fiind una dintre firmele de top din Romania.

Conti Grup reprezinta partenerul la care puteti apela cu incredere oricare ar fi cerintele dumneavoastra in materie de echipamente Horeca. Profesionalismul, tehnicile moderne, calitatea, dar si partenerii importanti ce au ales sa lucreze cu noi, recomanda Conti Grup ca fiind furnizorul pe care il cautati privind comercializarea de utilaje, echipamente si accesorii HoReCa. Suntem mandri ca reprezentam pe piata romaneasca nume consacrate pe plan european in industria de echipamente HoReCa.

Conti Grup va ofera echipamente, accesorii si utilaje Horeca de inalta tehnologie

Furnizam echipamente Horeca si linii de bucatarie de ultima generatie ce incorporeaza cele mai noi tehnologii, ele fiind focusate pe actuala tendinta: "safe operation". Produsele comercializate de noi sunt eficiente si usor de folosit, iar noile modele de utilaje Horeca pastreaza trasaturile standard caracteristice, asigurand in acelasi timp o nota de stil si eleganta oricarei bucatarii.

CONTI GRUP SRL
Str. Poet Barbu Mumuleanu 16B, sector 2, Bucuresti, 020543
Tel: 021 212 11 77; 021 212 11 88; 021 212 11 34
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.contigrup.ro

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________