Text Size

De ce Chairry?

Elysee Impex, firma din spatele Chairry, exista inca din 1997, iar domeniul sau principal de activitate a fost legat o perioada destul de lunga de distributia de piele si stofe pentru producatori de mobila.

Deci s-ar putea spune ca dragostea noastra pentru mobilier s-a consolidate treptat, iar legaturile stranse cu domeniul si experienta acumulata ne-au ajutat sa punem baze solide pentru brandul Chairry, inregistrat in 2011.

In prezent, Chairry a devenitsinonim cu o echipa de profesionisti in domeniul HORECA, darsi cu un portofoliu foarte bogat de mobilier si accesorii potrivite pentru orice fel de spatiu, fie ca vorbim despre hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, terase, piscine, plaje private, sali de asteptare, birouri, sali de conferinte si evenimente etc.

Fireste, avem mobilier in orice stil (clasic, modern, elegant, minimalist etc.) si putem sa oferim solutii complet personalizate, incepand cu adaptari de design si continuand cu materialele, tesaturile si culorile. Insa mai avem ceva care ne diferentiaza net de concurenta – deschiderea spre nou. Chairry este constant intr-un proces de imbogatire a portofoliului propriu cu modele deosebite, iar unele dintre ele sunt, cu siguranta, unice pe piata romaneasca. Drept dovada, reprezentam exclusiv in Romania marci recunoscute ca ZOWN, Balliu, Bubola e Naibosi TWENTYFIRST.

Nu in ultimul rand, este foarte important pentru noi sa stiti ca toate articolele noastre sunt concepute special pentru uz intens si intretinere usoara, dar fara rabat la confort. in plus, intotdeauna cautam variantele cele mai bune pentru raportul calitate/pret. Si apropo de calitate, ne mandrim ca respectam standard international ca ISO9001, ISO14001 si OHSAS18001.

Asadar, contactati-ne cu incredere si vom cauta impreuna solutiile optime pentru afacerea dumneavoastra! Sunati-ne, scrieti-ne sauvizitati-ne direct in Showroom-ul din Bd. Basarabia nr. 256, iar daca vreti sa vedeti ce am creat pentru alti clienti, puteti vedea aici mostre relevante pentru orice tip de spatiu.

Showroom
Bd. Basarabia, Nr. 256, Complex Faur, Poarta 1, Corp C1, Et. 1, Sector 3, Bucuresti

Mob: +40 742 171 741
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.chairry.net

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________