Text Size
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
11.45 €uro
78.60 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
3.23 €uro
15.17 €uro

Chef Alexandru Racatau la al 3-lea Washoku World Challenge

Publicitate

Chef Alexandru Racatau de la Tokyo Japanese Restaurant din Cluj, România, a fost selectat ca unul dintre cei 10 finalisti din al 3-lea Washoku World Challenge - un concurs de gătit de preparate din bucătăria japoneză la cel mai înalt nivel pentru bucătari non-japoneze. El este acum singurul reprezentant din România la Washoku World Challenge, care cuprinde preparate din bucătăria tradițională japoneză dincolo de doar sushi.

In 2014, Alexandru Răcătău, bucătarul de la Tokyo Japanese Restaurant, instruit de Master Chef Tsuchiya Naofumi, originar din Japonia, a luat locul III la ”World Sushi Cup.
Alexandru Răcătău a câştigat în cadrul ambelor secţiuni locul III, aflându-se pe podiumul ”World Sushi Cup”, alături de ceilalţi câştigători din Japonia, Suedia şi un japonez din America

Despre "Washoku World Challenge"

Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Pescuitului din Japonia va găzdui runda finală a "Washoku World Challenge - Al 3-lea Concursul", un concurs de gătit de prestigiu din bucătăria japoneză, washoku, pentru bucătari străini in perioada 23- 24 Noiembrie. Zece bucătari washoku din nouă țări au fost alese din faza de judecare preliminară III și va fi zboară către Japonia pentru final bucătar-off va avea loc la 23 noiembrie, la lea Hattori Nutritie College din Tokyo. Ceremonia de premiere va avea loc a doua zi la 24 noiembrie (denumită "Ziua Washoku") la Happo-en. În primul rând stabilit în 2014, acest concurs este al treilea Washoku World Challenge organizat de Ministerl. Evenimentul a fost înființat pentru a promova bucătăria japoneză din întreaga lume prin recunoașterea bucătari străini implicați în promovarea produselor alimentare japoneză și cultură alimente în străinătate.  
Participanții au intrat în competiția finală:

Tara Nume Nume Restaurant
Guam Allan C Aranas Guam Japanese Restaurant WAON
South Africa Usman Khan Nobu Cape Town
Republic of Mexico Gonzalo Santiago Bautista Restaurant Suntory Lomas
Republic of Mexico Samuel Flores García Restaurant Suntory Del Valle
Singapore Neo Guo Qing Kinki Restaurant & Bar
UAE Binod Nepali Miyako
Taiwan Lai Po-Wei Old Kanpai
France Quentin Susset The Westin Tokyo (Japanese restaurant Mai)
Russia Konstantin Bamboo
Romania Racatau Allexandru To kyo Restaurant Cluj-Napoca
Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________