

Publicitate |
Chef Alexandru Racatau de la Tokyo Japanese Restaurant din Cluj, România, a fost selectat ca unul dintre cei 10 finalisti din al 3-lea Washoku World Challenge - un concurs de gătit de preparate din bucătăria japoneză la cel mai înalt nivel pentru bucătari non-japoneze. El este acum singurul reprezentant din România la Washoku World Challenge, care cuprinde preparate din bucătăria tradițională japoneză dincolo de doar sushi.
In 2014, Alexandru Răcătău, bucătarul de la Tokyo Japanese Restaurant, instruit de Master Chef Tsuchiya Naofumi, originar din Japonia, a luat locul III la ”World Sushi Cup.
Alexandru Răcătău a câştigat în cadrul ambelor secţiuni locul III, aflându-se pe podiumul ”World Sushi Cup”, alături de ceilalţi câştigători din Japonia, Suedia şi un japonez din America
Despre "Washoku World Challenge"
Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Pescuitului din Japonia va găzdui runda finală a "Washoku World Challenge - Al 3-lea Concursul", un concurs de gătit de prestigiu din bucătăria japoneză, washoku, pentru bucătari străini in perioada 23- 24 Noiembrie. Zece bucătari washoku din nouă țări au fost alese din faza de judecare preliminară III și va fi zboară către Japonia pentru final bucătar-off va avea loc la 23 noiembrie, la lea Hattori Nutritie College din Tokyo. Ceremonia de premiere va avea loc a doua zi la 24 noiembrie (denumită "Ziua Washoku") la Happo-en. În primul rând stabilit în 2014, acest concurs este al treilea Washoku World Challenge organizat de Ministerl. Evenimentul a fost înființat pentru a promova bucătăria japoneză din întreaga lume prin recunoașterea bucătari străini implicați în promovarea produselor alimentare japoneză și cultură alimente în străinătate.
Participanții au intrat în competiția finală:
Tara | Nume | Nume Restaurant |
Guam | Allan C Aranas | Guam Japanese Restaurant WAON |
South Africa | Usman Khan | Nobu Cape Town |
Republic of Mexico | Gonzalo Santiago | Bautista Restaurant Suntory Lomas |
Republic of Mexico | Samuel Flores García | Restaurant Suntory Del Valle |
Singapore | Neo Guo Qing | Kinki Restaurant & Bar |
UAE | Binod Nepali | Miyako |
Taiwan | Lai Po-Wei | Old Kanpai |
France | Quentin Susset | The Westin Tokyo (Japanese restaurant Mai) |
Russia | Konstantin | Bamboo |
Romania | Racatau Allexandru | To kyo Restaurant Cluj-Napoca |
Următor > |
---|
- Bucharest Coffee Festival - Primul festival de cafea din România!
- GastroPan 2016, aproape de start: experimentaţi cele mai noi tehnologii de coacere şi de gătit!
- Tortul şi Pâinea Anului 2016 - gustul, originalitatea și specificul românesc
- Ce tendințe și tehnologii vor impulsiona afacerile vizitatorilor GastroPan 2016?
- Expo Drink & Wine revine în 2016, între 2 şi 6 noiembrie
- Chef Alexandru Racatau la al 3-lea Washoku World Challenge
newsletter
autentificare
Important
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...
____________________________________