Text Size

McDonald's va deschide un restaurant operat doar de roboti

Publicitate

Dupa ce a inregistrat o scadere de profit pentru prima data in ultimii 9 ani, McDonald's intentioneaza sa faca ceva ceea ce nicio alta retea de acest tip nu a mai facut pana acum, si anume sa deschida un restaurant operat de roboti.

Restaurantul urmeaza sa fie deschis pe 4 iulie in Phoenix, Arizona, dupa ce va fi gata prototipul de robot ce va lucra acolo.

In noua unitate vor lucra totusi cativa oameni, pentru a se asigura ca robotii vor functiona cum trebuie.

Daca acest proiect pilot va avea succes, clientii din mai multe restaurante din SUA vor putea fi serviti apoi de roboti, la o viteza de 50 de ori mai mare decat cea a unui angajat obisnuit si fara nicio eroare.

Managerul restaurantului, Jay Funkhouser, le-a spus jurnalistilor de CNN ca lucreaza deja de 6 luni cu roboti intr-o unitate din San Francisco si ca rezultatele sunt promitatoare, potriviti jewishnews.co.il.

"Robotii sunt extraordinari. Isi fac treaba repede si fara sa faca mizerie. Si nici nu cer pauza de tigara", a spus Funkhouser. Sursa

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________