Text Size
69.53 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
3.24 €uro
13.09 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
7.76 €uro

Starbucks deschide prima cafenea din Brasov

Publicitate

Lantul de cafenele Starbucks deschide luni prima unitate din Brasov, in cadrul Coresi Shopping Resort.

Cafeneaua din Coresi Shopping Resort Brasov este amplasata la intrarea dinspre zona de foodcourt si va avea doua terase – una exterioara si una interioara, desfasurate pe o suprafata de 400 mp.

Este cea de-a saptesprezecea locatie pe care Starbucks o deschide in Romania, in momentul de fata existand unsprezece locatii in Bucuresti, una in Cluj-Napoca, una in Timisoara, una in Constanta si doua in Iasi.

Alte branduri, printre care Swaroski, New Yorker si Reserved vor deschide in perioada urmatoare magazine  in Coresi.

Coresi Shopping Resort va avea un trafic estimat de peste 8 milioane de vizitatori pe an care vizeaza locuitorii Brasovului, pe cei din vecinatate, cat si turistii straini si romani. In prima luna de la deschidere, mall-ul a fost vizitat de circa 1 milion de persoane. Sursa

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________