Text Size

Paul deschide doua unitati in Mega Mall

Publicitate

Lantul francez de brutarii Paul continua extinderea si in 2015, cu doua noi unitati deschise in centrul comercial Mega Mall de langa National Arena Bucuresti.

Paul anunta inaugurarea celei de-a opta brutarii, care se afla la parter, la intrarea principala a centrului comercial, si a celei de-a cincea locatii de tip chariot, la etajul doi, in zona food court. Astfel, lantul de brutarii Paul ajunge sa detina in Romania un total de 13 unitati: 12 in Bucuresti si una in Ploiesti.

Cele doua locatii au presupus o investitie totala de aproximativ 500.000 de euro si angajarea a 25 de persoane, potrivit Monicai Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Brutaria de la parter are o suprafata totala de peste 230 metri patrati impreuna cu terasa exterioara, iar cea de la food court are o suprafata totala de 23 metri patrati. In total, cele doua locatii au o capacitate de aproximativ 90 de locuri. Sursa

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________