Text Size

OalaCuBunătăţi, liderul pieţei de mâncare la oală, semnează un parteneriat cu Trattoria Verdişi

Publicitate

OalaCuBunătăţi, liderul pieţei de mâncare la oală, semnează un parteneriat cu Trattoria Verdişi intră pe piaţa de mâncare italienească

Bucureşti, 6 octombrie: OalaCuBunătăţi, fondatorul conceptului de livrare de mâncare românească la oală şi lider al segmentului, anunţă semnarea unui parteneriat cu Trattoria Verdi, unul din cele mai puternice branduri ale gastronomiei italieneşti de pe piaţa din Bucureşti.

Parteneriatul va duce la extinderea serviciilor oferite de OalacuBunătăţi şi încluderea în meniu a produselor italieneşti. Astfel, începând cu 6 octombrie, acesta va avea 160 de preparate disponibile, dintre care 30  vor fi italieneşti şi vor fi gătite de bucătarii Trattoria Verdi.

 

“Am intrat pe piaţă cu un concept inovator, livrare de mâncare la oală şi am devenit lideri pe acest segment, cu o cotă de piaţă de 90%, fiind foarte atenţi la nevoile clienţilor noştri. Ne propunem ca aceştia să poată comanda orice tip de preparate, gătite special pentru ei, la comandă. Un prim pas a fost extinderea meniului în zona de mâncare italienească, păstrând aceeaşi calitate a produselor. În Trattoria Verdi am găsit un partener de încredere care are aceeaşi viziune ca şi noi.”, a declarat Alin Stan, Co-FondatorOalaCuBunătăţi.

Dacă printre cele mai căutate preparate ale bucătăriei româneşti se regăsesc salata boeuf, ciorba de văcuţă şi sărmăluţe din porc, se estimează că, pentru bucătaria italiană, cele mai mari cereri vor fi pentru lasagna, pastele al forno şi supele cremă. Noul meniu va include şi pasta frutti di mare, cannelloni, pollo inferno şi tiramisu.

“Ne bucurăm că avem ocazia să colaborăm cu un brand atât de puternic, cum este OalaCuBunătăţi. Propunerea de parteneriat venită din partea lor ne-a confirmat apetitul pe care românii îl au pentru bucătăria italiană şi suntem siguri că noile preparate din meniul OalaCuBunătăţi se vor bucura de un real succes. Acestea vor fi gătite într-un procent de 100% de bucătarii Trattoria Verdi şi vor avea aceeaşi calitate ca şi produsele ce sunt servite în locaţiile fizice ale brandului.”, a declarat Viorel Bacanu, Fondator Trattoria Verdi.

OalaCuBunătăţiapreciază căparteneriatului semnat cu Trattoria Verdiva aduce o creştere cu 30% a vânzărilor, estimate pentru 2014 la 2.1 milioane lei şi la 4,3 mil. lei în 2015. Extindereaserviciilor brandului a avut loc în urma unei investiţii de 50.000 euro.

Toate preparatele disponibile în meniul OalaCuBunătăţipot fi comandate de pe www.oalacubunatati.ro.

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________