Text Size

Master Chef-ul Heung Kit Fai din Zhanjiang aduce în România aromele autentice chinezesti

Publicitate

Bucuresti, 22 mai: Chinese Food Festival va fi sărbătorit în România în perioada 28 mai – 7 iunie, sub îndrumarea Master Chef-ului Heung Kit Fai, cu o experientă de peste 30 de ani în bucătăria asiatică, si în prezenta Chinese Restaurant Operations manager-ului Ivan Lok, de la Crowne Plaza Zhanjiang. Festivalul culinar, organizat la Crowne Plaza Bucuresti, reprezintă o experientă gastronomică deosebită a aromelor autentice chinezesti.

Timp de aproape două săptămâni, iubitorii bucătăriei asiatice vor avea ocazia să se bucure de varietatea ingredientelor si de abundenta condimentelor specifice care stau la baza mâncărurilor cantoneze. Preparatele vor fi gătite de invitatul special, Master Chef-ul  Heung Kit Fai, căruia i se va alătura bucătarul sef al Crowne Plaza Bucuresti, Ashlie Dias, de asemenea, maestru al bucătariei asiatice.

Printre specialitătile pregătite la festival se numără: creveti sote cu sparanghel, coastă de vită înnăbusită cu sos “XO”, crab proaspăt cu vin de orez chinezesc pe pat de albus de ou, orez servit în ananas, crab gătit în wok cu ghimbir si ceapă verde, cât si preparate de tip Dim Sum, aburite cu bambus: găluste cu porc, pachetele de primăvară.

Preparatele cantoneze sunt cunoscute pentru modul sănătos în care sunt gătite, în cât mai putin ulei, de cele mai multe ori aburite, coapte, pregătite în wok sau înnăbusite. În plus, cei care vor alege să facă o incursiune în bucătăria chinezească, vor fi răsfătati cu esentele si aromele intense ale unei gastronomii autentice.

Cei ce vor lua parte la Chinese Food Festival pot alege între mese cu meniuri à la carte, cine variate cu bufet sau un Sunday Brunch inspirat din bucătaria chinezească, ce va avea loc duminică 2 iunie, de la ora 12.30 pm la ora 16.30 pm. În plus, iubitorii gastronomiei chinezeşti pot participa la demonstratia culinară susţinută de Master Chef-ului Heung Kit Fai împreună cu bucătarul şef Ashlie Dias, ce va avea loc joi, 6 iunie, începând cu ora 19:00.

Chinese Food Festival este sustinut de Ambasada Republicii Populare Chineze si va avea loc in perioada 28 mai - 7 iunie la Crowne Plaza Bucureşti.
Program  Chinese Food Festival 28 mai - 7 iunie
Luni – Vineri -  Bufet prânz - 99 Lei
Marti - Joi - Bufet cină - 115 Lei
Duminică 2 iunie - Sunday Brunch -  185 Lei
Joi - 6 iunie – Lectie de gătit  - 159 Lei
Meniu a la carte "Chinese Food Festival" disponibil zilnic - 28 mai - 7 iuniePublicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________