Text Size
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
1.80 €uro
696.00 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
63.60 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
31.54 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
55.90 €uro

Trei vinuri romanesti premiate cu aur si argint la Challenge International du Vin de la Bordeaux

Publicitate

Trei vinuri româneşti produse de casa de vinuri Domeniul Coroanei Segarcea au luat două medalii de aur şi una de argint la concursul Challenge International du Vin, care s-a desfăşurat la începutul lunii aprilie, în zona viticolă Bordeaux, potrivit unui comunicat transmis vineri de companie.

Cele trei vinuri câştigătoare sunt un Sauvignon Blanc, un Chardonnay şi un cupaj de Fetească Albă, Chardonnay, Sauvignon Blanc şi Pinot Gris. Acestea au fost premiate cu Medalia de Aur pentru Sauvignon Blanc 2011, Medalia de Aur pentru Onoare 2011 şi Medalia de Argint pentru Chardonnay 2011.

La ediţia din acest an a concursului Challenge International du Vin au fost degustate 4.360 vinuri, provenite din 28 ţări.

Rezultatele concursului desfăşurat la Bourg et Blaye, în regiunea Bordeaux, s-au publicat vineri. Concursul este agreat de Comunitatea Europeană din 1986 şi se desfăşoară conform reglementărilor 'Codului Internaţional de Practici Oenologice pentru Vie şi Vin'. Prima ediţie a avut loc în 1976, iar anual, juriul care degustă fiecare vin este unul mixt, format din viticultori, oenologi, distribuitori şi consumatori.

Vinurile Domeniul Coroanei Segarcea au obţinut diverse medalii la concursurile internaţionale de profil în anii anteriori. Printre acestea se numără Sauvignon Blanc 2011 - Medalie de Aur la Selections Mondiales de Vins, Canada 2012, Sauvignon Blanc  2009 - Medalie de Aur la Concours Mondial de Bruxelles, Belgia 2010, Tămâioasă Românească 2011- Medalie de Aur la Vinalies Internationales, Franţa 2012, Tămâioasă Românească 2011- Medalie de Aur la Los Angeles International Wine & Spirits Competition, SUA 2012, Merlot 2007 - Medalie de Aur şi 'Cel mai bun Merlot din România" la Mondial du Merlot, Elveţia 2010. sursa AGERPRES

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________