Text Size

Peste 50 de torturi de excepție, ı̂n cursă pentru titlul „Tortul Anului 2013”!

Publicitate

O săptămână ne mai desparte de debutul expoziţiei GastroPan, eveniment desfăşurat la Exprorom, în perioada 11-14 aprilie. Ziua de vineri, 12 aprilie va fi printre cele mai dinamice din program. Vor anima atmosfera peste 50 de torturi create şi decorate în detaliu de către zeci de cofetari talentaţi din toată ţara. Miza va fi importantă, produsul cu aspectul şi gustul cel mai bun câştigând titlul de Tort al Anului 2013.

Zona de concurs de la expoziţia GastroPan prezintă zilnic, pe o suprafaţă de 1.000 mp creaţiile deosebite ale celor mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari. Din totalul celor 9 categorii de concurs desfăşurate în intervalul 11-14 aprilie, vineri se vor desfăşura categoriile „Tort” şi „Creaţie Artistică în Cofetărie”, reunind cei mai buni cofetari şi cele mai impresionante piese de cofetărie.

Pentru a realiza cel mai bun tort din ţară, cofetarii vor trebui să respecte nişte reguli, ca de exemplu faptul ca materiile prime şi decoraţiile folosite să fie comestibile şi să fie realizate manual. La jurizarea produselor vor conta modul de decorare, efectul publicitar, talentul artistic al creatorului, dar şi expertiza culinară (calitatea materialelor folosite), gradul de dificultate, inovaţia-creativitatea şi modul de prezentare a torturilor. Membri juriului vor fi cei mai buni specialişti din domeniu, atât din ţară cât şi din străinătate, ei fiind coordonaţi de către preşedintele de onoare al Uniunii Internaţionale a Patisierilor, Cofetarilor şi Gelatierilor (UIPCG), domnul Pataki János.

GastroPan, cea mai mare expoziţie de specialitate ce reuneşte furnizori, producători, operatori şi consumatori din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice va prezenta, la standurile a peste 130 de expozanţi din 24 de ţări, o gamă variată gamă de soluţii pentru afacerile de profil, dar şi numeroase concursuri şi demonstraţii practice. Expoziţia poate fi vizitată în perioada 11-14 aprilie, între orele 10-18 (duminică între orele 10-16), completând talonul de acces disponibil pe www.gastropan.ro.

GASTROPAN 2013 PE SCURT:
 130 de expozanţi din 24 de ţări, 60% români, 40% străini
 10.000 mp spaţiu de expunere, în creştere cu 70% faţă de anul trecut
 20,000 vizitatori specialişti invitaţi
 Promo VIDEO GastroPan: http://youtu.be/Y0To9scfWFg
 Galerie FOTO Concursuri GastroPan 2012: http://goo.gl/5SEpp
 Organizatori: Boro-Info SRL (Revistele Brutarul şi Gastromedia) şi Asociaţia PanGastRo

 

Daniel MAIOR
Manager PR |GastroPan 2013
Telefon: 0266 219.392 | pr@gastropan.ro

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________