Text Size
19.20 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
39.90 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
2.08 €uro

Gustaţi Îngheţata Anului 2013 vizitând expoziţia GastroPan!

Publicitate

În perioada 11-14 aprilie, la centrul Exporom din oraşul Pantelimon vă aşteaptă un adevărat spectacol  culinar. Concursul pentru desemnarea Îngheţatei Anului 2013 este doar una dintre atracţiile expoziţiei GastroPan, cel mai important eveniment de specialitate autohton. Cofetari talentaţi vor prepara în faţa vizitatorilor îngheţată artizanală autentică, în cele mai deosebite gusturi şi arome.

Piese artistice obţinute din ciocolată, zahăr, turtă dulce sau marţipan, produse de panificaţie şi patiserie inovatoare, torturi şi deserturi de cofetărie inedite, sculpturi impresionante în legume şi fructe, platouri culinare spectaculoase: aşa s-ar putea descrie atmosfera de la concursurile GastroPan 2013, la care se vor întrece peste 130 dintre cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari din ţară.

 

Concursul pentru desemnarea Îngheţatei Anului 2013 se va desfăşura sâmbătă, între orele 10-13, concurenţii având la dispoziţie o maşină de îngheţată profesională pentru a prepara cea mai bună îngheţată artizanală, după propria fantezie. Competiţia se adresează specialiştilor din cofetarii şi unităţi de alimentaţie publică, având scopul de a susţine talentele din domeniul gelateriei şi de a promova metode inovatoare, dar şi tradiţiile preparării îngheţatei artizanale.

Ediţia a cincea a celei mai mari expoziţii de specialitate ce reuneşte furnizori, producători, operatori şi
consumatori din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice va prezenta, la standurile a peste 130 de expozanţi din 24 de ţări, o gamă variată gamă de soluţii pentru afacerile de profil. În cadrul evenimentului se vor desfăşura cele mai apreciate concursuri dedicate brutarilor, cofetarilor şi bucătarilor, contribuind la dezvoltarea ofertelor din restaurantele, cofetăriile şi brutăriile româneşti.

Expoziţia GastroPan poate fi vizitată între orele 10 şi 18, accesul fiind gratuit pentru vizitatorii specialişti,
care completează talonul de acces disponibil pe www.gastropan.ro. Transportul vizitatorilor se asigura
gratuit intre staţia de metrou Republica şi Exporom, în intervalul orar 09:00 - 18:30.

INFO UTILE: GASTROPAN 2013
 130 de expozanţi din 24 de ţări, 60% români, 40% străini
 10.000 mp spaţiu de expunere, în creştere cu 70% faţă de anul trecut
 20,000 vizitatori specialişti invitaţi
 Promo VIDEO GastroPan: http://youtu.be/Y0To9scfWFg
 Galerie FOTO Concursuri GastroPan 2012: http://goo.gl/5SEpp
 Organizatori: Boro-Info SRL (Revistele Brutarul şi Gastromedia) şi Asociaţia PanGastRo

Daniel MAIOR
Manager PR |GastroPan 2013
Telefon: 0266 219.392 | pr@gastropan.ro

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________