Text Size

Restaurant, catering

IMPOZITUL FORFETAR: Cum va fi calculat şi cât va plăti o shaormerie sau un restaurant

Proprietarul unui restaurant cu o suprafaţă de 150 metri pătraţi din centrul Capitalei va plăti de la începutul anului viitor un impozit forfetar de 17.136 lei pe an (3.900 de euro), în timp ce pentru o shaormerie de peste 50 metri pătraţi se vor achita cel puţin 12.474 lei (2.835 euro).

Formula de determinare a impozitului forfetar propusă de Guvern ia în calcul rangul localităţii, dar şi al zonei din municipii şi marii poli regionali (Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi Ploieşti Timişoara), suprafaţa localului şi un coeficient de sezonalitate, care este clasificat în mod asemănător cu cel al rangului localităţii.

Citeşte mai mult: IMPOZITUL FORFETAR: Cum va fi calculat şi cât va plăti o shaormerie sau un restaurant

 

Arena Bucătarilor Selgros 2013 anuntă ultimele zile de înscrieri în cea mai incitantă competitie gastronomică

Zeci de bucătari profesionişti de la cele mai bune restaurante din România s-au înscris deja în concursul Arena Bucătarilor Selgros 2013. Mai sunt doar trei zile în care cei mai pasionati Chefi pot intra în competitia pentru un loc în Marea Finală, ce va avea loc la Braşov, în 20 august 2013.

Până în acest moment, au fost desemnati primii trei finalişti ai Arenei Bucătarilor 2013, câştigători ai primei etape preliminare. Alexandru Vreme – Gourmet Braşov, Ciprian Sotoc – Ramada Oradea şi Adrian Boşcu – Bulevard Făgăraş au rezolvat cel mai bine tema etapei – Fel principal cu carne roşie –reuşind să impresioneze juriul prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor. Cei trei concurenti au fost premiati cu câte un cutit de bucătar marca Solingen, personalizat cu semnătura Chef Cezar Munteanu și câte un bon valoric de cumpărături la Selgros, în valoare de 1.000 lei.

Citeşte mai mult: Arena Bucătarilor Selgros 2013 anuntă ultimele zile de înscrieri în cea mai incitantă competitie gastronomică

 

Proprietarul La Mama a investit 700.000 euro intr-un nou proiect pe litoral

Compania Trotter Restaurant, controlata de omul de afaceri Catalin Mahu, lanseaza in acest week-end un proiect greenfield la malul marii, in nordul statiunii Mamaia, zona de cluburi. Investitia consta intr-un nou restaurant La Mama, al 10-lea al lantului si al doilea de pe litoralul romanesc, precum si o plaja cu lounge si beach bar care va functiona sub un brand nou, Marttinez Beach.

Citeşte mai mult: Proprietarul La Mama a investit 700.000 euro intr-un nou proiect pe litoral

   

Selgros dă START competiţiei Arena Bucătarilor 2013, transformând gătitul în spectacol, pentru al cincilea an consecutiv

Începând din această săptămână, bucătari profesionişti de la cele mai bune restaurante din România sunt invitaţi să se înscrie în cea mai mare competiție dedicată profesioniștilor din domeniul gastronomiei, Arena Bucătarilor Selgros 2013.

Devenită deja tradiţie, competiţia îşi propune în cel de-al cincilea an de desfăşurare să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionaţi Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre cele trei mari premii oferite de Selgros România, în valoare totală de peste 30.000 de lei.

Citeşte mai mult: Selgros dă START competiţiei Arena Bucătarilor 2013, transformând gătitul în spectacol, pentru al cincilea an consecutiv

 

Master Chef-ul Heung Kit Fai din Zhanjiang aduce în România aromele autentice chinezesti

Bucuresti, 22 mai: Chinese Food Festival va fi sărbătorit în România în perioada 28 mai – 7 iunie, sub îndrumarea Master Chef-ului Heung Kit Fai, cu o experientă de peste 30 de ani în bucătăria asiatică, si în prezenta Chinese Restaurant Operations manager-ului Ivan Lok, de la Crowne Plaza Zhanjiang. Festivalul culinar, organizat la Crowne Plaza Bucuresti, reprezintă o experientă gastronomică deosebită a aromelor autentice chinezesti.

Citeşte mai mult: Master Chef-ul Heung Kit Fai din Zhanjiang aduce în România aromele autentice chinezesti

   

Pagina 3 din 5

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________