Text Size
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
1 103.22 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
2 888.71 €uro
3 360.00 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
48.84 €uro

Restaurant, catering

Chef Alexandru Racatau la al 3-lea Washoku World Challenge

Chef Alexandru Racatau de la Tokyo Japanese Restaurant din Cluj, România, a fost selectat ca unul dintre cei 10 finalisti din al 3-lea Washoku World Challenge - un concurs de gătit de preparate din bucătăria japoneză la cel mai înalt nivel pentru bucătari non-japoneze. El este acum singurul reprezentant din România la Washoku World Challenge, care cuprinde preparate din bucătăria tradițională japoneză dincolo de doar sushi.

Citeşte mai mult: Chef Alexandru Racatau la al 3-lea Washoku World Challenge

 

„5 to go” mai deschide două unităţi în Bucureşti

Lanţul de cafenele „5 to go”, lansat pe piaţă la începutul acestui an de antreprenorul Radu Savopol, care a creat brandul de puburi Old Nick, prezent în Sinaia şi în Bucureşti, va deschide până în luna septembrie încă două unităţi în Capitală, ajungând la cinci locaţii stradale.

Citeşte mai mult: „5 to go” mai deschide două unităţi în Bucureşti

 

Mexic: Cafeaua, pe cale de dispariție

Fermele de cafea din Chipas, Mexic se confruntă cu problemele ridicate de schimbările climei. Plouă mai mult decât în trecut şi asta face ca planta de cafea să producă mai puţin. Dacă în trecut, fermierii se bucurau de o climă stabilă, acum temperaturile variază foarte mult. Fie sunt temperaturi extrem de scăzute ce opresc creşterea plantei, fie temperaturi foarte ridicate, ceea ce duce la uscarea plantei. Pe lângă asta, fermierii mai au de a face cu uragane sau alunecări de pământ.

Citeşte mai mult: Mexic: Cafeaua, pe cale de dispariție

   

McDonald's va deschide un restaurant operat doar de roboti

Dupa ce a inregistrat o scadere de profit pentru prima data in ultimii 9 ani, McDonald's intentioneaza sa faca ceva ceea ce nicio alta retea de acest tip nu a mai facut pana acum, si anume sa deschida un restaurant operat de roboti.

Restaurantul urmeaza sa fie deschis pe 4 iulie in Phoenix, Arizona, dupa ce va fi gata prototipul de robot ce va lucra acolo.

Citeşte mai mult: McDonald's va deschide un restaurant operat doar de roboti

 

Starbucks deschide prima cafenea din Brasov

Lantul de cafenele Starbucks deschide luni prima unitate din Brasov, in cadrul Coresi Shopping Resort.

Cafeneaua din Coresi Shopping Resort Brasov este amplasata la intrarea dinspre zona de foodcourt si va avea doua terase – una exterioara si una interioara, desfasurate pe o suprafata de 400 mp.

Citeşte mai mult: Starbucks deschide prima cafenea din Brasov

   

Pagina 1 din 5

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________