Text Size

Fetele de masa Ubella iti garanteaza costuri de intretinere ZERO!

Publicitate

Pentru orice restaurant sau cafenea designul si igiena reprezinta unele dintre cele mai importante criterii in atragerea si retentia clientilor. De ce? Fiindca reprezinta primul contact cu ambientul – unul din aspectele decisive in a oferi tuturor clientilor dvs. confortul unei mese perfecte!

Clientul nostru, regele nostru”

Este regula de aur in orice tip de comunicare furnizor-client, iar domeniul HoReCa nu este o exceptie.
Confortul unui client trebuie sa fie asigurat de la A la Z: tinuta si atitudinea ospatarilor, timpul de comanda,  meniul, mancarea proaspata, asezarea acesteia in farfurie, igiena, masa si scaunele care trebuie sa ofere confort maxim.

Aspectul vizual al unei mese poate garanta satisfactia unui client

Cel mai important factor il reprezinta creativitatea, iar aceasta poate fi atinsa prin aranjamentul mesei. Decoratiunile (o lumanare sau un aranjament floral) ar trebui sa fie pe lista dvs. Solnita sau oliviera sunt necesare doar daca clientul dvs. comanda, altfel ii lasati impresia ca-l obligati sa manance. Fata de masa, servetul sau runner-ul este bine-venit intrucat acestea reprezinta in primul rand un element de ospitalitate si igiena.


 


Cat de utile sunt fetele de masa Ubella?

Fetele de masa, servetele, si runnere-le Ubella de unica folosinta viu colorate, cu teme interesante, practice si mai ales utile sunt cea mai buna recomandare pentru restaurante si cafenele, dar pot fi de asemenea utilizate chiar si pentru organizarea de evenimente.

Iata cateva beneficii ce le deosebeste de fetele de masa textile:
•    la atingere au finetea materialului textil datorita mixului de compozitie dintre fibrele naturale si sintetice;
•    nu contin adezivi sau aditivi;
•    peste 60 de nuante si modele;
•    grad de absortie consistenta (70gr/mp)
•    100% igienice;
•    rezistente la sifonare si rupere; culorii vii si pastelate
•    costuri de intretinere = 0 lei

 

Vezi produsele Solicita oferta Solicita un catalog

 

 

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________