Text Size

GastroPan 2015, aproape de start: experimentaţi cele mai noi tehnologii de coacere şi de gătit!

Publicitate

Zeci de mii de profesionişti şi pasionaţi din sectorul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se reunesc în perioada 19-21 martie 2015 la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Timp de 3 zile vizitatorii vor experimenta ultimele tendinţe şi tehnologii din domeniu, la standurile celor 132 de expozanţi din 24 de ţări. Tot cu acest prilej, peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari talentaţi se întrec pentru premii precum Pâinea şi Tortul Anului 2015.

A şaptea ediţie a expoziţiei GastroPan aduce în faţa vizitatorilor combinaţia optimă dintre tehnologie, artă şi inovaţie. Ingrediente inovatoare, tehnologii eficiente, ustensile practice, demonstraţii, conferinţe, ateliere practice şi concursuri vor anima cele 3 săli expoziţionale dispuse pe 7.000 mp.

STANDURILE EXPUN CEA MAI VARIATĂ OFERTĂ
Furnizori de talie mondială expun la GastroPan 2015 o serie de soluţii şi tehnologii inovatoare, vizitatorii fiind aşteptaţi cu oferte speciale, campanii de degustări, demonstraţii practice, idei de afaceri, lansăride produse noi. Lista completă a expozanţilor GastroPan este disponibilă AICI sau pe www.gastropan.ro

EXPERIMENTAŢI ULTIMELE INOVAŢII TEHNOLOGICE
La GastroPan puteţi urmări modul de funcţionare a celor mai noi maşini de procesat şi modelat aluatul şia celor mai eficiente cuptoare sau puteţi învăţa ultimele tehnici de lucru de la maeştri cofetari, brutari şi bucătari talentaţi. Vizitând expoziţia puteţi descoperi toate echipamentele, ustensilele şi ingredientele necesare pentru a dezvolta o afacere competitivă în domeniul panificaţiei, cofetăriei sau al ospitalităţii.
Întreaga gamă de soluţii expusă la GastroPan 2015 poate fi văzută AICI sau pewww.gastropan.ro
DECERNĂM TROFEELE „PÂINEA şi TORTUL ANULUI 2015”

La GastroPan aveţi ocazia de a descoperi produsele inovatoare şi piesele artistice ale celor mai buni brutari, cofetari şi bucătari din toate colţurile ţării. În cadrul concursurilor GastroPan vor fi premiate cele mai originale, mai impresionante şi mai gustoase produse, printre care Pâinea şiTortulAnului 2015. Trofeele vor fi înmânate de lideri marcanţi din industria europeană de profil (Peter Becker - preşedintele Uniunii Internaţionale a Brutarilor şi Cofetarilor UIBC şi Michael Wippler- vicepreşedintele Asociaţiei de Panificaţie din Germania).
Promo VIDEO GastroPan 2015: http://goo.gl/OiGOJr
Galerie FOTO GastroPan 2015: http://goo.gl/OPhZbi
ProgramulexpoziţieiGastroPan 2015: http://goo.gl/gQzq43

 

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________