Text Size

Riedel recomanda exclusiv masinile de spalat vase Miele

Publicitate

In perioada 15 iunie – 15 septembrie, la achizitionarea oricarei masini de spalat vase MIELE, se ofera cadou clientului final un set de pahare (12 buc) RIEDEL.

Riedel recomanda exclusiv masinile de spalat vase Miele

Este intr-adevar posibila spalarea paharelor de vin fragile si scumpe intr-o masina de spalat vase? Da, la perfectie, intr-o masina de spalat vase Miele! Prin combinarea unica a dotarilor inteligente,

Miele este SPECIALISTUL in spalarea blanda a sticlariei.Prin combinarea dotarilor inteligente, a programelor speciale de spalare si a produselor Miele din gama CareCollection, compania Miele va ofera un sistem sofisticat pentru intretinerea perfecta a sticlariei dumneavoastra.

Rezultatul: Pahare stralucitoare, fara cusur, care nu necesita lustruire. Nu raman urme ori depuneri de calcar, paharele nu se sparg. Dupa numeroase cicluri de spalare, paharele dumneavoastra valoroase vor arata precum noi. Chiar şi paharele delicate cu picior înalt pot fi spalate fara vreun risc in masinile de spalat vase Miele, la programul special de pahare.

De ce Riedel?

Compania Riedel este cunoscuta in intreaga lume pentru conceperea si fabricarea paharelor si a decantoarelor de inalta calitate, cu o traditie de mai bine de 250 de ani.

Fie ca este vorba de degustari profesioniste de vin, un picnic sau o cina eleganta, Riedel fabrica serii de pahare pentru fiecare ocazie si fiecare categorie de pret. Riedel are paharul perfect pentru oricare iubitor de vinuri, fie ca este vorba de pahare suflate de mana, fabricate de mana ori suflate mecanic. Podgoriile si restaurantele de prima clasa din intreaga lume folosesc pahare Riedel.

Miele Exclusive Shop Brasov

Tel: +40.722 516170, +40.744352928

Tel/Fax: +40. 368 431496

Adresa: B-dul Iuliu Maniu nr.16, Brasov

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________