Text Size

Soluţii gastronomie unice, care fac fata cu succes clientilor.

Publicitate

Companie cu capital integral privat, S.C. Crown Cool  S.R.L. este unul din principalii furnizori de echipamente frigorifice şi gastronomice profesionale pe piaţa din România şi de asemenea, cel mai mare furnizor de servicii de specialitate privind mentenanţa şi service-ul pentru echipamentele frigorifice ale producătorilor de bere şi altor băuturi.

Prin experienţa si dedicarea echipei noastre de specialişti, susţinute şi de cei 10 de ani de activitate, am reuşit să aducem valoare clienţilor şi partenerilor noştri, prin:

Receptivitate la nevoile clienţilor - înţelegem şi colaborăm cu ei, pentru a ne adresa nevoilor specifice ale acestora;
- Produse competitive - produsele noastre oferă clienţilor soluţii optime, eficiente şi adaptate bugetelor, ajutând astfel la creşterea competitivităţii acestora;
- Calitatea serviciilor - oferirea de servicii de calitate, customizate necesităţilor acestora.

Domenii de activitate şi competenţe

Crown Cool dezvoltă şi furnizează o gamă largă de soluţii şi servicii ce înglobează tehnologii moderne, personalizate pe nevoile clienţilor.
- Comercializarea echipamentelor frigorifice şi gastronomice profesionale.
Pornind de la experienţa activităţilor de service, Crown Cool a adunat competenţe şi a dezvoltat parteneriate strategice pentru a livra clienţilor soluţii integrate şi personalizate, orientate pe calitate, eficienţă, precum si reducerea costurilor.

Astăzi, portofoliul de echipamente profesionale comercializat cuprinde, pe lângă cele care poartă marca Crown Cool şi produsele altor furnizori de renume din întreaga lume.
- Servicii de proiectare, consultanţă, execuţie şi mentenanţă pentru dotarea cu echipamente profesionale din portofoliul companiei.

Experienţa, pregătirea şi dedicarea cu care ne implicăm în fiecare proiect, sunt atuurile noastre prin care vă oferim soluţii personalizate, iar succesul dumneavoastră reprezintă cartea noastră de vizită.
- Servicii de specialitate privind mentenanţa şi service-ul echipamentelor frigorifice pentru producatorii de bauturi.

Prestarea serviciilor respective se bazează pe reţeaua naţională de service, care este extinsă în toate judeţele ţării, iar echipa de service cu angajaţii proprii, datorită experienţei acumulate, dotărilor specifice şi pregătirii sale profesionale conforme standardelor europene, poate face faţă oricărui tip de intervenţie, în orice punct al ţării în termen de 24 de ore, indiferent dacă ar fi vorba de intervenţie tehnică, de întreţinere ori punerea în funcţiune a echipamentelor frigorifice, de climatizare sau gastronomice.

Fluxul informaţional se realizează prin sistem electronic cu ajutorul unui software dedicat activităţii de service şi prin colectarea datelor prin PDA, cu care este dotat fiecare tehnician.
Acest sistem permite monitorizarea transparentă şi în timp util a comenzilor şi a lucrărilor putând furniza clienţilor rapoarte exacte şi relevante. Sistemul are şi o interfaţă on-line de urmărire a stadiului de realizare a comenzilor, care se pune la dispoziţia clienţilor importanţi.    
Logistică

Pentru că ne dorim să răspundem în cel mai scurt timp necesităţilor partenerilor noştri, compania noastră menţine constant un stoc variat de echipamente şi piese de schimb necesare derulării contractelor.

Echipa

Instruirea şi pregătirea profesională personalului reprezintă unul dintre factorii de succes ai companiei şi creează premisele unei dezvoltări solide şi de durată.
Astăzi compania noastră înseamnă peste 100 de oameni ce-şi desfăşoară activitatea cu succes în toate departamentele.

Certificări
Pentru a ne adapta exigenţelor pieţei, suntem certificati si actionăm respectând sistemul integrat de management al calităţii, mediului, siguranţei şi sănătatii în muncă. (ISO 9001 şi HACCP).

Deoarece ne pasă de mediul în care trăim, una din principalele noastre preocupări este  să găsim şi să aplicăm permanent tehnologiile eco friendly.

CROWN COOL S.R.L. - Str. Topliţa, nr. 155, Miercurea Ciuc Tel.: +40-266-317827, +40-366-101550 ▪
E-mail:
office@tcromania.com www.tcromania.com

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________