Text Size

De fiecare data am gasit solutia potrivita

Publicitate

Atunci când te gândeşti la restaurantul, patiseria sau barul tău, nu te gândeşti că vrei să cumperi echipamente, utilaje sau mobilier. Te gândeşti la întreg conceptul, la ceea ce vrei să obţii în final sau la problema punctuală pe care trebuie să o rezolvi.

La Conti Grup, noi am pus pe primul loc soluţia de care ai nevoie, nu echipamentele pe care le vindem –
ştim că nu vrei să cumperi un cuptor multideck, ci că vrei să faci o pizzerie, aşa cum ştim că nu vrei să cumperi o friteuză şi o vitrină, ci să deschizi un fast food. Tocmai de aceea noi vă vom întreba întotdeauna ce vreţi să faceţi, nu ce vreţi să cumpăraţi.

Pachet complet pentru proiecte unitare

Din anul 2000, de când suntem în HoReCa, am evoluat împreună cu piaţa şi ştim care sunt aşteptările unui client. Businessul nostru nu înseamnă doar o vânzare, ci un pachet complet de consultanţă, dotări şi servicii.

Colaborarea dintre noi şi client începe cu definirea tipului de locaţie, întocmirea proiectului, găsirea soluţiilor potrivite pentru spaţiul respectiv şi specificul activităţii, dar şi service şi mentenanţă. Faptul că ne putem ocupa de o locaţie începând cu uşa de la intrare şi terminând cu ieşirea din spate ne ajută să oferim cele mai bune soluţii pentru întregul proiect, în ansamblul său: sala de servire, bucătăria, spaţiile de depozitare, terasa, barul etc. În acest fel, în final reuşim să livrăm un concept unitar, care funcţionează ca un tot.

Experienţă în toate domeniile HoReCa

În 14 ani de activitate am lucrat cu sute de clienţi, fiecare proiect cu specificul său şi provocările sale, însă de fiecare dată am găsit soluţia potrivită. Şi asta ne-a ajutat să câştigăm experienţă în toate zonele industriei HoReCa, de la fast food-uri sau cantine, la restaurante clasice, pizzerii sau patiserii. Relaţia pe care o avem cu clienţii nu se termină odată cu inaugurarea locaţiei. Întotdeauna este nevoie de suport şi sprijin de durată, pentru că business-urile şi piaţa evoluează continuu. Fie că este nevoie de service şi mentenanţă sau de completări şi upgrade pe anumite zone, rămânem mereu în legătură cu clienţii pentru a rezolva cerinţele care apar.

Cele mai bune echipamente

Portofoliul nostru este foarte divers şi dinamic. Avem în orice moment soluţii noi şi fiabile şi un raport excelent calitate/preţ.  Pentru că ne-am dorit ca şi investitorii români să aibă acces la cele mai bune echipamente, am încheiat parteneriate cu producători de renume din domeniu, ale căror mărci nu mai au nevoie de nici o prezentare:

Te asteptam la una dintre filialele noastre din Bucuresti, Suceava, Oradea, pentru a vorbi despre solutiile de care ai nevoie.

Date de contact:
Show room: Sos. Chitila nr. 3, Sector 1, Bucuresti, Telefoan: 021.212.11.77/88/34, sales@contigrup.ro, www.contigrup.ro

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________