Text Size

Mobilier pentru terasă 2014 – linii simple, culori vii, texturi naturale

Publicitate

Noi, cei de la Chairry, suntem în legătură directă cu lumea mobilierului încă din 1997, iar din 2011 ne ocupăm exclusiv cu găsirea de soluţii optime pentru orice fel de spaţiu. Am mobilat cu succes restaurante, cafenele, pub-uri, baruri sau camere de hotel, dar terasele ni s-au părut întotdeauna o provocare aparte, pentru că mobilierul şi accesoriile nu trebuie să se armonizeze doar cu spiritul localului, ci şi cu mediul exterior, indiferent care ar fi particularităţile lui în acea zonă.

Ba, mai mult, ni s-a părut mereu că şi clienţii au aşteptări aparte de la terase, căci le asociază cu un iz exotic, cu vara, cu soarele, cu vacanţa, aşa că îşi vor dori mereu o experienţă cât mai plăcută şi relaxantă.

Fireşte, am avut grijă să ne construim un portofoliu bogat şi variat pentru a ne plia pe orice dorinţe ar putea avea clienţii noştri şi, mai departe, pe orice aşteptări ar avea la rândul lor şi viitorii beneficiari ai teraselor. Însă nu ne-am rezumat la a colecţiona modele ”clasice” pentru terase, cu împletituri de răchită şi ţesături deschise, şi nici măcar nu ne-am mulţumit să căutăm în plus alternative de mobilier mai elegant sau, din contra, modern şi nonconformist, în culori vii şi materiale îndrăzneţe.

 

 

 

Noi ne-am dorit să oferim soluţii complete, aşa că am avut grijă să construim mai mult decât o echipă de consilieri cu experienţă în domeniul HORECA şi ne-am gândit la o variantă prin care să îi ajutăm pe clienţii noştri să îşi vizualizeze spaţiile amenajate înainte de achiziţiile propriu-zise. De pildă, în situaţiile în care nu sunt foarte hotărâţi sau atunci când sunt atraşi de piese de mobilier foarte diferite între ele, ştim sigur că i-ar ajuta enorm să vadă o randare a terasei proprii (sau, în general, a oricărui tip de spaţiu pe care vor să îl amenajeze).

Practic, aşa nu pot lua decizii de care să nu fie mulţumiţi în viitor, pentru că vor vedea concret cum se armonizează scaunele, mesele, fotoliile, canapelele, umbrelele şi celelalte accesorii între ele ori cum se îmbină culorile şi stilurile.    În plus, avem mereu grijă să căutăm modele noi interesante şi facem asta inclusiv după criteriul noilor tendinţe. Iar pentru terasele lui 2014 am reuşit să aflăm de la Salonul din Milano că vor fi foarte apreciate formele rotunjite încadrate de linii simple, culorile vii, texturile naturale şi un accent deosebit pare să cadă pe sursele de iluminare, care se doresc a fi din ce în ce mai creative.


Mob: +40 742 171 741
Email: info@chairry.net
Web: www.chairry.net

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________