Text Size

Piscina – necesitate şi eleganţă

Publicitate

Articolul acesta dezvaluie misterul care planează în mintea fiecaruia atunci când se gândeşte la o piscina. Apa, acest element vital omului, atât în interiorul corpului nostru cât şi pentru exterior, poate sa îmbrace haina elegantei când vorbim de piscina. Cine nu visează să se afle pe marginea unei piscine limpezi şi luminoase în care sa poată să se răcorească şi sa facă mişcare?

Vorbind despre visare, frumuseţe şi eleganţă, Asociatia Patronală pentru Piscine şi Wellness a organizat în perioada 1 decembrie 2013 – 31 ianuarie 2014, Concursul „Premiile APPW” pentru desemnarea celor mai frumoase piscine dintre cele prezentate juriului de către firmele din asociaţie. Aceasta a fost prima ediţie şi ne dorim sa devină o tradiţie care sa încurajeze creşterea calităţii şi a performanţei în domeniul piscinelor. Categoriile în care s-a jurizat concursul au vizat piscinele rezidenţiale, piscinele publice şi Spa-urile. Gala decernării premiilor a avut loc pe 20 martie în sala Lipscani, la hotelul Cişmigiu din Bucureşti. Premiul 1 „Aur”, la categoria Piscine Publice a fost acordat companiei noastre: Piscine Speranţa Service pentru lucrarea Piscina interioară Hotel Radisson Blu, ce poate fi văzută pe site-ul companiei: www.constructiipiscine.ro .  Mulţumim pe această cale juriului pentru alegerea făcută iar aceast premiu nu poate decât să ne oblige pentru ediţia următoare să ne prezentăm cu lucrări şi mai frumoase. Felicităm participanţii la concurs şi în mod special câştigătorii şi mulţumim organizatorilor şi sponsorilor care au făcut posibil acest eveniment. Toate categoriile şi premiile pot fi vazute pe site-ul asociatiei: www.appw.ro .

Analizând piaţa piscinelor din Romania nu pot decât să constat ca necesitatea există şi o putem vedea mai clar atunci când căutam o piscina publică unde să inotăm. Dacă în ţările din vestul Europei piscina este o dotare obligatorie în hotelurile şi pensiunile turistice atât din zonele litorale cât şi în cele montane, în Romania suntem abia la început şi asta o arată studiul făcut de APPW: în Romania avem o piscina publică la 22.000 de locuitori. La nivel European, piaţa având şi un avans de peste 40 de ani datorat perioadei comuniste din Romania, situaţia este net superioară şi asta se poate vedea în studiul EUSA ( European Union of Swimmingpool and Spa Associations) unde APPW este membră: în Italia este o piscina publică la 4.070 de locuitori, în Germania o piscina la 3.190 de locuitori iar în Ungaria, ţara vecină există o piscina publică la 4.818 locuitori, deşi şi ea a trecut prin perioada comunistă. Concluzia este că avem mult de lucru pentru a recupera decalajele existente şi a satisface necesitatea existenţei piscinelor în cât mai multe hoteluri şi pensiuni şi cât mai multe Centre Spa, Aqua parcuri şi bazine de înot publice.

Echipa Piscine Speranţa Service este pregătită şi va avea grijă de funcţionalitatea şi eleganţa acestor piscine pe care urmează să le construiască, pentru a bucura mintea, trupul şi sufletul celor care vor beneficia de misterul pe care-l ofera apa, matricea a vieţii.

Nu rămâne decât sa incurajăm hotelierii, autorităţile locale, proprietarii de pensiuni, investitorii şi pe toţi cei implicaţi în zona oferirii de servicii de agrement, să profite din plin de cererea mare pentru zonele acvatice atât de benefice pentru sănătatea oamenilor. Piscinele sunt atracţia principală atât în zilele fierbint de vară cât şi iarnă în unităţile acoperite care la pachet pot oferi şi saune, cabine de abur sau spa-uri. O unitate de cazare care oferă piscina va avea întotdeauna un punct în plus în ochii turistului care întotdeauna caută relaxarea şi distracţia alături de odihnă. Investiţia în spatii de agrement va fi rapid amortizată datorită creşterii gradului de ocupare a spaţiilor de cazare şi va oferi un avantaj de marketing celor care vor avea aceasta viziune pe termen lung.

Încă din faza de proiectare, totul se bazează pe experienţa şi profesionalismul specialistilor în piscine, iar echipa noatră vă asigură atât consultanţa necesară cât şi dimensionarea corectă a echipamentelor pentru a fi siguri că puteţi oferi clienţilor dumneavoastră o experienţă de neuitat în locaţia dumneavoastră. Dacă o unitate de cazare a reuşit să atragă un turist, având avantajul unei piscine elegante, trebuie să aibă în vedere că acesta trebuie sa revină şi chiar mai mult, sa aducă cu el, prin recomandările pe care le face în jurul lui şi mulţi alţi clienţi care să fie la rândul lor mulţumiţi de calitatea apei. Intreţinerea apei din piscina se realizează foarte uşor, învestind în echipamente performanţe cu automatizarea filtrării şi tratării apei, astfel că investitorul sa poată sa aibă grija de ceea ce ştie el mai bine şi sa lase în seama specialiţtilor echilibrul apei.

Ne ocupăm cu seriozitate de mentenanţa piscinelor construite de noi şi recomandăm întotdeauna să fie folosite la maxim cunostinţele acumulate în timp de specialişti, pentru rezultate optime în exploatarea zonelor acvatice. Intreţinerea piscinelor World Class ne onorează şi ne bucurăm să oferim un nivel ridicat de calitate al apei, miilor de abonaţi ai cluburilor. Centrul Spa World Class Titan, cel mai recent centru deschis este dovada clară a necesităţii unor astfel de centre, unde piscina a fost atracţia principală şi a atras peste 3000 de abonaţi într-un interval foarte scurt de timp.

Ne dorim să ridicăm permanent stacheta calităţii serviciilor pe care le oferim atât  în ceea ce priveşte proiectarea, construcţia, echiparea şi finisarea piscinelor cât şi în zona intreţinerii bazinelor şi menţinerea calităţii apei, pentru satisfacţia clienţilor noştri şi a miilor de oameni pe care aceştia ii deservesc.

Piscine Speranţa Service
Ing. Sorin Curca
0728 115 239
sorin.curca@sperantaclub.ro
www.constructiipiscine.ro

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________