Text Size

Solo Caffe "Your coffee service specialist"

Publicitate

Solo Caffe este o companie infiintata in anul 2005, distribuitor oficial Tchibo, Pure, Davidoff Cafe,  Caprimo, Animo, Jura, care are ca obiect de activitate importul si  distributia de cafea si produse complementare consumului acesteia.
Indiferent de industrie , marime, sau de amplasarea  companiei dumneavoastra , putem sa  oferim soluţiile perfecte pentru nevoile dumneavoastra.


Gama sortimentala bogata si produsele profesionale utilizate, permit  firmei  Solo Caffe asigurarea de serivicii premium clientilor sai.
Distribuirea si serviciile prestate sunt realizate in sistem flexibil, Solo Caffe reusind ca prin oferta sa sa acopere necesitatile consumatorului de bauturi calde din toate mediile.

Oferim contracte flexibile de coffee service,  de la serviciu complet si suport tehnic pana la inchiriere si vanzare de automate.
Fiecare client este diferit, si de aceea avem o varietate de servicii, astfel incat sa puteţi alege
ceea ce vi  se potriveste cel mai bine:

Solo Caffe urmareste si investeste permanent  in cresterea calitatii serviciilor, astfel a fost implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001/2000 si totodata activitatea este autorizata si verificata de ANSVSA conform autorizatiei 556/22/12/2207. Departamentul tehnic Solo Caffe  este alcatuit din specialisti pregatiti prin training-uri, organizate de  furnizorii de echipamente din Italia si Germania.

 

http://www.solocaffe.ro/

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________