Text Size

Cafeneaua Lamborghini vine in Romania: o franciza de 200.000 euro

Publicitate

Reteaua internationala de cafenele Tonino Lamborghini Caffe, infiintata in anul 2000 in Bologna, ajunge si in Romania. Prima cafenea va fi deschisa in toamna la Galati.

“Lamborghini Caffe este un brand licentiat de familia Lamborghini Italia care ofera un proiect de cafenea celor care sunt dispusi sa investeasca in acest concern. Sunt mai multe discutii avansate, cafeneaua nu va fi deschisa in Bucuresti, ci la Galati in toamna aceasta”, a declarat la emisiunea Start-Up Wall-Street Adrian Gheorghe, director THinkbig International, companie de consultanta din domeniul francizelor.


Cafeneaua Tonino Lamborghini va fi deschisa intr-un centru comercial din Galati intr-un spatiu de 200 de metri patrati.

Costul francizei este de 15.000 de euro si necesita un standard de investitii intre 150.000-200.000 euro pentru dotarea cu mobilier si echipamente. Exista o politica de pret pentru produsele comercializate, care ar putea sa fie de plus/minus 10-15% in functie de oras.

Contractul se va reinnoi la 5 ani. Business-ul ar putea intra pe profit din cel de-al doilea an. sursa wall-street.ro

 

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________