Text Size

Showroom-ul *Chairry* si-a deschis, oficial, usile.

Publicitate

A fost data de 02 Aprilie 2012. O zi frumoasa de primavara, luminoasa, insorita.

Pentru noi, cei de la *Chairry*, a fost ziua in care ne-am primit oaspetii in casa noastra. Showroom-ul *Chairry* si-a deschis, oficial, usile. Usi care se deschid catre o suprafata generoasa de aprox.170sqm.

De ce un showroom? Ca oaspetii sa vada produsele, sa se aseze in scaun/fotoliu pentru a vedea cat de confortabil este, sa aleaga culoarea de lemn dorita, sa-si construiasca propriul produs folosindu-se de cele vazute, sa simta produsele, sa se creeze o legatura cu ele.

Compania *SC Elysee Impex SRL* a fost fondata in anul 1997 in Bucuresti si importa o gama larga de scaune si mese, intr-o larga varietate de culori si material durabile, imbinand astfel caracterul ergonomic al mobilierului modern cu armonia necesara unui ambient distins.

De asemenea, gama *Chairry* include si articole pentru catering, piscina, plaja, gradina. *Chairry* concepe si executa orice mobilier in functie de spatial si designul dorit, oferind o gama larga de tesaturi si piele naturala, inclusive tesaturi personalizate cu logo-ul si designul adaptat proiectului clientului.

Multumim tuturor celor prezenti la inaugurarea showroom-ului *Chairry*, caci prin prezenta lor ne-au incurajat si ne incurajeaza sa mergem, cu perseverenta, pe drumul ales. *Chairry* ofera clientilor un parteneriat de lunga durata, un parteneriat ce are la baza incredere si bunavointa.

Adresa la care asteptam oaspetii este:
Bd.Basarabiei nr.256, Poarta 1 (incinta parc industrial *Faur*), cladirea C1, sector 3, Bucuresti
Telefon mobil: 0751 177 285 (Mihaela Blaga)
www.chairry.co

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________