Text Size

Lancom Distribution lanseaza service de echipamente si utilaje HoReCa

Publicitate

Incepand cu 18.04.2011 importatorul de echipamente si accesorii HoReCa ofera o gama larga de activitati de service - instalare, intretinere si reparatie pentru echipamente si utilaje HoReCa, atat pentru Bucuresti cat si pentru judetele limitrofe.


Pana la aceasta data Lancom Distribution a oferit service doar pentru echipamentele si utilajele comercializate. Experienta companiei in domeniul HoReCa isi spune insa cuvantul si extinderea spre activitati mai ample de service este un pas firesc.

Pe langa instalarea echipamentelor si utilajelor HoReCa, reparatii si mentenanta, printre serviciile oferite de divizia service a Lancom Distribution se numara si instructarea personalului cu privire la utilizarea, curatarea, intretinerea curenta dar si cu privire la exploatarea echipamentelor si utilajelor in vederea asigurarii unei durate de viata cat mai mari si unei experiente de utilizare cat mai sigure pentru manipulant. De asemenea, service-ul Lancom Distribution asigura si piese de schimb si subansambluri de schimb pentru echipamente si utilaje HoReCa, piese ofertate din stoc sau la comanda.

Despre Lancom Distribution

Lancom Distribution (www.lancom.ro) s-a infiintat in 2003 si s-a impus ca importator si comerciant de echipamente si accesorii HoReCa prin respectarea standardelor de calitate, deschiderea si sinceritatea aratata partenerilor de afaceri dar si prin stabilirea unui raport cat mai avantajos intre pretul si calitatea produselor.

In mod constant Lancom Distribution urmareste oferirea de produse cat mai variate si adecvate necesitatilor partenerilor. De aceea, selecteaza atent din variata oferta de produse HoReCa de pe piata mondiala pe acelea care se incadreaza in standardele actuale de calitate, fiind in acelasi timp cat mai prietenoase din punct de vedere al pretului.

Lancom Distribution
Adresa: Bdul. Timisoara Nr. 90,
Cladirea B1, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti
Telefon: (+4021) 3483809
Fax: (+4021) 3483899
Email: office@lancom.ro
Site: www.lancom.ro

 

 

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________