Text Size

In prag de primavara Lancom Distribution face reduceri la echipamente si accesorii HoReCa!

Publicitate

In prag de primavara Lancom Distribution face reduceri la echipamente si accesorii HoReCa!

Lancom Distibution este un importator cu traditie in domeniul HoReCa ce pune la dispozitia clientilor sai echipamente si accesorii pentru hoteluri, restaurante, baruri, catering si nu numai.

 

De curand am modificat structura site-ului nostru pentru a-l face mai usor de parcurs de catre utilizatori. Odata cu noua structura am lansat si promotia de primavara: 59 de articole la pret redus! In promotie veti regasi accesorii pentru bar, bucatarie, prezentare, servire si table top, dar si mobilier din inox si distrugatoare de insecte.

Pe langa reducerile de pret, Lancom Distribution are pentru clientii sai si o alta surpriza! In curand vom lansa o campanie care va aduce un cadou special celor care achizitioneaza de la Lancom in perioada 15.03.2011-15.04.2011! Stati cu ochii pe www.lancom.ro si pregati-va pentru a va primi cadoul de la iepuras mai devreme!

Lancom Distribution

Bdul. Timisoara Nr. 90 (in incinta Comat Auto)
Cladirea B1, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti
Telefon: (+4021) 3483809
Fax: (+4021) 3483899
Mail: office@lancom.ro
Website: www.lancom.ro

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________