Text Size

Exclusiv HoReCa

Fetele de masa Ubella iti garanteaza costuri de intretinere ZERO!

Pentru orice restaurant sau cafenea designul si igiena reprezinta unele dintre cele mai importante criterii in atragerea si retentia clientilor. De ce? Fiindca reprezinta primul contact cu ambientul – unul din aspectele decisive in a oferi tuturor clientilor dvs. confortul unei mese perfecte!

Citeşte mai mult: Fetele de masa Ubella iti garanteaza costuri de intretinere ZERO!

 

GastroPan 2015, aproape de start: experimentaţi cele mai noi tehnologii de coacere şi de gătit!

Zeci de mii de profesionişti şi pasionaţi din sectorul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se reunesc în perioada 19-21 martie 2015 la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Timp de 3 zile vizitatorii vor experimenta ultimele tendinţe şi tehnologii din domeniu, la standurile celor 132 de expozanţi din 24 de ţări. Tot cu acest prilej, peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari talentaţi se întrec pentru premii precum Pâinea şi Tortul Anului 2015.

Citeşte mai mult: GastroPan 2015, aproape de start: experimentaţi cele mai noi tehnologii de coacere şi de gătit!

 

Competitia Regionala de Barista SIBIU 2014!!!

Competitia regionala de barista din SIBIU se va desfasura la HOTEL CONTINENTAL FORUM intre 24-26  octombrie  2014, intre orele 10.00 si 19.00.

Programul este urmatorul :
24 octombrie  - zi de pregatire pentru barista care doresc sa participe la competitie
25 octombrie – concursul regional de latte art si barista, care desemneaza baristii calificati pentru etapa nationala a campionatului national din regiunea centrala a tarii.
26 octombrie -  demonstratii de brewing, ibrick, latte art si coffee in good spirits pentru publicul larg, cit si pentru barista

Citeşte mai mult: Competitia Regionala de Barista SIBIU 2014!!!

   

Noul program de competitii regionale de barista din anul competitional 2014/2015

Competitiile se vor desfasura dupa programul din anii anteriori si anume, cei 6 finalisti din competitia nationala de barista 2014 sint direct calificati la competitia nationala, iar acestia sint: Vlad Faur, Eric Sebastian, Alin Spinu, Laurentiu Stefan, Bogdan Andrei, Claudiu Stavrica.

Toti ceilalti barista, interesati, sa participe la competitii au posibilitatea in functie de zona in care lucreaza, sa se prezinte in unul din orasele, unde se organizeaza competitiile.

Citeşte mai mult: Noul program de competitii regionale de barista din anul competitional 2014/2015

 

Riedel recomanda exclusiv masinile de spalat vase Miele

In perioada 15 iunie – 15 septembrie, la achizitionarea oricarei masini de spalat vase MIELE, se ofera cadou clientului final un set de pahare (12 buc) RIEDEL.

Riedel recomanda exclusiv masinile de spalat vase Miele

Citeşte mai mult: Riedel recomanda exclusiv masinile de spalat vase Miele

   

ZXP7 este unul dintre cele mai noi imprimante de carduri din portofoliul Zebra

Zebra ZXP 7 este o imprimanta de carduri de dimensiuni medii ce ofera un print de calitate si o viteza mare de tiparire. Printarea se realizeaza direct pe card prin dye-sublimation in cazul cardurilor color sau prin transfer termic direct in cazul celor monocrom.

Are un design inovator si se calibreaza in mod automat la grosimea cardului folosit, iar inlocuirea ribonului este foarte usoara. Avand ghidaje codate pe culori si un ecran LCD cu panou de control poate fi folosita cu usurinta de oricine.

Citeşte mai mult: ZXP7 este unul dintre cele mai noi imprimante de carduri din portofoliul Zebra

 

Soluţii gastronomie unice, care fac fata cu succes clientilor.

Companie cu capital integral privat, S.C. Crown Cool  S.R.L. este unul din principalii furnizori de echipamente frigorifice şi gastronomice profesionale pe piaţa din România şi de asemenea, cel mai mare furnizor de servicii de specialitate privind mentenanţa şi service-ul pentru echipamentele frigorifice ale producătorilor de bere şi altor băuturi.

Citeşte mai mult: Soluţii gastronomie unice, care fac fata cu succes clientilor.

   

De fiecare data am gasit solutia potrivita

Atunci când te gândeşti la restaurantul, patiseria sau barul tău, nu te gândeşti că vrei să cumperi echipamente, utilaje sau mobilier. Te gândeşti la întreg conceptul, la ceea ce vrei să obţii în final sau la problema punctuală pe care trebuie să o rezolvi.

Citeşte mai mult: De fiecare data am gasit solutia potrivita

 

Cupa Moldovei in Gastronomie – Etapa Iasi, 24 - 25 mai 2014

Asociatia Culturala Euro Est Alternativ ( A.C.E.E.A. ) impreuna cu Zahar Margaritar organizeaza  Campionatul International de Gatit in Aer Liber, Cupa Moldovei in Gastronomie 2014 in perioada 24-25 mai 2014. Evenimentul se va desfasura in parcul din incinta Palas Mall, Iasi. Competitia este certificata de catre World Association of Chefs Societies (WACS).

Citeşte mai mult: Cupa Moldovei in Gastronomie – Etapa Iasi, 24 - 25 mai 2014

   

Mobilier pentru cafenele şi restaurante - PARLA ERŞAH

Cu o experienţă de peste 20 de ani în fabricarea mobilierului compania PARLA ERŞAH îmbină construcţia tehnică cu competenţa designului.
Ne axăm pe fabricarea articolelot de mobilier destinat cafenelelor, barurilor, restaurantelor, hotelurilor şi ca noutăţi mobilier pentru casinouri şi decoraţiuni cu gazon artificial.

Citeşte mai mult: Mobilier pentru cafenele şi restaurante - PARLA ERŞAH

 

Mobilier pentru terasă 2014 – linii simple, culori vii, texturi naturale

Noi, cei de la Chairry, suntem în legătură directă cu lumea mobilierului încă din 1997, iar din 2011 ne ocupăm exclusiv cu găsirea de soluţii optime pentru orice fel de spaţiu. Am mobilat cu succes restaurante, cafenele, pub-uri, baruri sau camere de hotel, dar terasele ni s-au părut întotdeauna o provocare aparte, pentru că mobilierul şi accesoriile nu trebuie să se armonizeze doar cu spiritul localului, ci şi cu mediul exterior, indiferent care ar fi particularităţile lui în acea zonă.

Citeşte mai mult: Mobilier pentru terasă 2014 – linii simple, culori vii, texturi naturale

   

Pagina 1 din 3

Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________