Text Size

GastroPan 2016, aproape de start: experimentaţi cele mai noi tehnologii de coacere şi de gătit!

Publicitate

Zeci de mii de profesionişti şi pasionaţi din sectorul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se reunesc în perioada 7-9 aprilie 2016 la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Vizitatorii vor experimenta ultimele tendinţe şi tehnologii din domeniu, la standurile celor 133 de expozanţi din 25 de ţări. Tot cu acest prilej, peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari talentaţi se întrec pentru premii precum Pâinea şi Tortul Anului 2016.

A 8-a ediţie a expoziţiei GastroPan aduce în faţa vizitatorilor combinaţia optimă dintre tehnologie, artă şi inovaţie. Ingrediente inovatoare, tehnologii eficiente, ustensile practice, demonstraţii, conferinţe, ateliere practice şi concursuri vor anima cele 3 săli expoziţionale dispuse pe 7.000 mp.

STANDURILE EXPUN CEA MAI VARIATĂ OFERTĂ
Furnizori de talie mondială expun la GastroPan 2016 o serie de soluţii şi tehnologii inovatoare, vizitatorii fiind aşteptaţi cu oferte speciale, campanii de degustări, demonstraţii practice, idei de afaceri, lansări de produse noi.

EXPERIMENTAŢI ULTIMELE INOVAŢII TEHNOLOGICE
La GastroPan puteţi urmări modul de funcţionare a celor mai noi maşini de procesat şi modelat aluatul şi a celor mai eficiente cuptoare sau puteţi învăţa ultimele tehnici de lucru de la maeştri cofetari, brutari şi bucătari talentaţi. Vizitând expoziţia puteţi descoperi toate echipamentele, ustensilele şi ingredientele necesare pentru a dezvolta o afacere competitivă în domeniul panificaţiei, cofetăriei sau al ospitalităţii.

Întreaga gamă de soluţii expusă la GastroPan 2016 poate fi văzută AICI sau pe www.gastropan.ro

DECERNĂM TROFEELE „PÂINEA şi TORTUL ANULUI 2016”

La GastroPan aveţi ocazia de a descoperi produsele inovatoare şi piesele artistice ale celor mai buni brutari, cofetari şi bucătari din toate colţurile ţării. În cadrul concursurilor GastroPan vor fi premiate cele mai originale, mai impresionante şi mai gustoase produse, printre care Pâinea şi Tortul Anului 2016.

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________