Text Size

Peste 480 de companii din 23 ţări expun la INDAGRA

Publicitate

Centrul Expoziţional ROMEXPO găzduieşte între 28 octombrie şi 1 noiembrie, a.c., cea mai mare manifestare cu profil agricol, organizată anual în România,
INDAGRA-Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei (www.indagra.ro)
Evenimentul, conceput şi organizat de ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Industrie şi Comerţ din România reuneşte, la ediţia aniversară, cea cu numărul 20, peste 480 de expozanţi dintre care peste 320 sunt din România, iar peste 160 din alte 22 de ţări.
La INDAGRA 2015 vor fi prezente ţări cu tradiţie în domeniul agricol, în exportul şi importul de produse şi echipamente performante: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Sud, Danemarca, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, România, Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina şi Ungaria.

Astfel, gradul de internaţionalizare al ediţiei din acest an este de 35%.

Manifestarea ocupă întreaga suprafaţă expoziţională a Romexpo de 31.700 mp, atât in interior (17.700 de mp), cât şi pe platformele exterioare (14.000 de  mp).
INDAGRA reprezintă vârful de lance al evenimentelor româneşti cu caracter agricol, mărimea târgului, exponatele şi evenimentele din cadrul lui demonstrând potenţialul în creştere şi capacităţile producătorilor şi distribuitorilor din domeniu, români şi străini, de a plasa pe piaţa de resort, produse şi echipamente moderne, menite să faciliteze progresul şi performaţa, în: cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor,  viticultura şi vinificaţie.

Reduceri mari la produsele şi serviciile prezentate la INDAGRA 2015
La INDAGRA 2015 sunt aşteptate peste 70.000 de persoane, fiind locul unde se prezintă noutăţile în domeniul agricol şi o serie de discount-uri cuprinse între 10 şi 50%, aplicate produselor, echipamentelor şi serviciilor prezentate.

Vizitatorii vor avea parte de o serie de demonstraţii de maşini şi echipamente care asigură o mai mare flexibilitate şi creştere rapidă a productivităţii.

Răsaduri, seminţe şi sisteme moderne folosite în agricultură

Pe parcursul celor cinci zile târg, companiile prezente îşi vor expune:
    O serie de modele noi şi performante de sisteme de irigatie si de fertirigat (fertilizare concomitentă cu irigarea, solutia cea mai eficientă pentru culturile de legume, in solarii si in camp, flori, viţă de vie şi pomi fructiferi)
    Sere si solarii, componente şi tehnologii pentru ele
    Echipamente de măsurare a calitatăţii apei
    Seminţe şi răsaduri de flori şi legume
    Cei mai noi hibrizi de legume ameliorate de către companii străine pentru producătorii de legume din România
    Echipamente şi tehnologii pentru legumicultori şi floricultori
    Varietăţi de fructe şi legume de sezon şi de extrasezon
    Sute de soiuri de specii pomicole si o gamă variată de arbuşti fructiferi exotici, introduşi în cultura din România: Aronia, Goji, Kiwi.
În cadrul târgului, pomii fructiferi, viţa de vie şi arbuştii fructiferi (mur, zmeur, afin, coacăz se pot achiziţiona cu reduceri între 10 şi 40%
    Material saditor dendrofloricol: trandafiri, tuja, pin, brad,plante ornamentale, etc.

Maşini şi componente auto agroindustriale
De la INDAGRA 2015 nu vor lipsi ofertele speciale la achiziţionarea de autovehicule (tractoare, combine, maşini), modele noi, de la unici distribuitori autorizati în România ai unor branduri celebre şi cunoscute în domeniu.

De asemenea, cei interesaţi vor găsi anvelope şi accesorii pentru: camioane, stivuitoare, atv-uri utilitare, etc., la preţuri reduse.

Partea de zootehnie va fi reprezentată la INDAGRA 2015 de:
    produse şi tehnologii de obţinut şi folosit îngrăşăminte,
    produse şi echipamente zootehnice, de creştere a bovinelor, ovinelor, cabalinelor si păsărilor de rasă.
    echipamente necesare modernizarii sau înfiinţării de ferme de: ovine, caprine, bovine de lapte şi carne, cabaline şi porcine
    soluţii, autovehicule şi accesorii de transport de animale
    garduri electrice pentru animale
    produse pentru igiena mulsului

De la eveniment nu vor lipsi companiile care se ocupă cu finanţarea şi consultanţa pe proiecte din domeniul agricol, organisme de certificare, servicii de laborator şi analiză.

Programul de vizitare – INDAGRA 2015:
28 Octombrie - 31 Octombrie 2015, între orele 10.00 şi 18.00
1 Noiembrie 2015, între orele 10.00 şi16.00
Loc de desfăşurare:
Interior - Pavilioanele C1, C2, C4-C5, C6, E2 si
Exterior: P1, P2, P3, P4, P5, P6, P7, P8, P10, P11, P 12, P13, B1, C1, V5 si V6
Accesul vizitatorilor:
Bilet intrare adulţi şi studenţi:10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită.
Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând platforma de vânzare bilete, cu link-ul: http://romexpo.ro/bilete/ro/home

Locuri de desfăşurare, produse şi servicii:
PAVILIONUL C1 va fi ocupat de:
•    participările oficiale internaţionale (participări colective, cu mai multe standuri din partea: Greciei, Franţei, Italiei, Turciei Olandei),
•    firmele de consultanţă şi investiţii în agricultură;
•    masini si echipamente agricole;
•    viticultura.

În PAVILIONUL C2 se regăsesc:
•    tehnologii de crestere animală şi păsări;
•    furaje şi nutreţuri;
•    masini si echipamente de abatorizare.

PAVILIONUL C4-C5 găzduieşte:
•    tehnologii si echipamente pentru irigatii;
•    seminţe, bulbi de flori, material săditor si îngrăşăminte

În PAVILIONUL C6 se prezintă:
•    maşini şi echipamente agricole;
•    viticultura,
•    zootehnie,
•    tehnologii si echipamente pentru irigatii, seminţe, bulbi de flori, etc

PAVILIONUL E2 va fi ocupat de Uniunea Crescătorilor de Păsări din România şi Asociaţia Crescătorilor de Porumbei Jucători de Galaţi.

Pe platformele 12 şi 13, vor fi amenajate cinci corturi (corturile 1 – 5) cu animale de rasă, ocupate de Agenţia Naţională pentru Zootehnie care va organiza expoziţia de zootehnie, cuprinzând: ovine, cabaline, bovine.

CORTUL 7: animale de rasa (bovine)

Platforma 12, Cortul 6 va găzdui producătorii înscrişi în asociaţii aflate sub egida Federaţiei Naţionale a Producătorilor de Produse Tradiţionale.

Concomitent cu INDAGRA, în Centrul Expoziţional Romexpo se vor defăşura alte trei evenimente cu participare internaţională, foarte cunoscute publicul larg şi celui de specialitate:
INDAGRA FOOD & CARNEXPO (www.indagra-food.ro)–Târg Internaţional pentru Industria Alimentară & Cea mai     mare expoziţie din industria cărnii
EXPO DRINK & WINE (www.targdevinuri.ro)-Târgul de vinuri, băuturi alcoolice şi non-alcoolice
ALL-PACK (www.all-pack.ro)-Expoziţia internaţională pentru ambalaje, materiale, maşini şi echipamente specific

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________