Text Size

În zilele de 21, 22 şi 23 octombrie va avea loc Iubesc Vinul Românesc - Gala vinului nou şi vechi 2015

Publicitate

În zilele de 21, 22 şi 23 octombrie va avea loc Iubesc Vinul Românesc - Gala vinului nou şi vechi 2015, la GREEN GATE, AMBERY HALL, LIGHTS în inima Bucureştiului, în apropiere de hotelul Marriott, şi la doar câteva minute de mers de Palatul Parlamentului şi Piaţa Unirii (pe traseul tramvaiului 32). Evenimentul se va desfăşura după amiaza, de la orele 17.00 la 22.00.

Printre atracţiile speciale ale evenimentului se află tombolele cu premii care se vor derula în fiecare zi. Punctul central  va fi un MARATHON AL DEGUSTĂRII, care - în aceste trei după-amiezi – se va constitui din 10 degustări tematice.

Înscrierea la degustări se face pe baza biletului de intrare la eveniment, în valoare de 25 lei – pentru fiecare zi.

Evenimentul  este aşteptat să atragă câteva mii de vizitatori: specialişti din domeniul vitivinicol, producători şi distribuitori de vin, utilaje de vinificaţie, accesorii de vin şi material săditor, oenologi, somelieri şi experţi degustători, edituri dedicate literaturii de specialitate.

Pe lângă aceştia, în acest an ne dorim să ne viziteze, la în număr cât mai mare, producătorii şi distribuitorii de utilaje şi viţă de vie, care sunt, de fapt, VEDETELE DOMENIULUI.


Pasionatii de turism viticol vor avea posibilitatea să descopere oferta oenoturistică a cramelor.

Evenimentul, care este de aşteptat să se transforme într-o SĂRBĂTOARE A VINULUI, este adresat - în întregime - specialiştilor din domeniu, dar şi jurnaliştilor care au susţinut/şi susţin, în continuare, campania naţională IUBESC VINUL ROM NESC, precum şi numărului mare de vizitatori care ne aşteptăm să achiziţioneze, cu entuziasm, produsele expozanţilor.  La pupitrul organizatoric  se află aceeaşi organizatoare a salonului VINVEST de la Timişoara, ing. Lucia Pîrvu, expert degustător şi vicepreşedinte ADAR.

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________