Text Size

EXPO-DRINK & WINE 2015 Târgul de vinuri, băuturi alcoolice si non-alcoolice are loc intre 28 octombrie şi 1 noiembrie

Publicitate

35 de companii producătoare şi distribuitoare se reunesc în cadrul Târgului de Vinuri, Băuturi Alcoolice şi Non-Alcoolice–EXPO DRINK & WINE 2015, organizat şi găzduit de Romexpo, în perioada 28 octombrie-1 noiembrie.
Potrivit notorietăţii companiilor naţionale şi internaţionale participante de-a lungul istoriei târgului şi a numărului de vizitatori ai ediţiilor trecute, Expo Drink & Wine este considerat a fi unul dintre cele mai mari evenimente de profil din România.

La ediţia de majorat, a 18-a, sunt prezenţi la standuri: producatori tradiţionali de vinuri, băuturi alcoolice şi non-alcoolice, distribuitori din domeniu, producători de echipamente folosite în procesul de producţie al vinului şi altor băuturi. Evenimentul are loc cu participarea companiilor din cinci ţări: Bulgaria, Germania, România, Spania, Ungaria, gradul de internaţionalizare din acest an fiind de 20%.
Expo Drink & Wine ocupă o suprafaţă expoziţională de 650 de mp şi este organizat în Pavilionul A al Centrului Expoziţional Romexpo.

Evenimentul dă ocazia companiilor româneşti de a-şi promova pe plan naţional şi internaţional oferta de băuturi producţie proprie, prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori. În acelaşi timp, Expo Drink & Wine oferă firmelor distribuitoare posibilitatea de a interacţiona cu clienţii finali care pot fi din HORECA, din retail sau simpli consumatori, pasionaţi de domeniul viticol şi al altor băuturi. La târg sunt prezenţi şi producători de echipamente dedicate industriei de resort.

Pe parcursul celor cinci zile de târg, vizitatorii fac cunoştinţă cu branduri mai puţin cunoscute consumatorilor şi specialiştilor, companiile producătoare şi distribuitoare ale acestora, încercând prin participarea la acest eveniment să testeze posibilitatea lansării lor pe piaţa autohtonă.
Spania, ţară cu tradiţie în industria viticolă este prezentă la Expo Drink & Wine 2015 cu diverse branduri de vin, aparţinând unor crame din zone renumite pentru calitatea vinurilor obţinute.
Astfel, vizitatorii au posibilitatea să deguste şi să achiziţioneze vinuri tinere, mature şi vechi, provenite din culturile podgoriilor proprii cramelor hispanice, care se remarcă prin aromele şi notele de fructe de pădure şi exotice sau de prune şi flori uscate.

Expo Drink & Wine beneficiază de prezenţa unor branduri de cafele cu tradiţie în Italia. Astfel, cele mai fine, echilibrate, dulci , aromate sau puternice soiuri de cafele (Arabica, Columbia si Robusta) vor fi prezentate potentialilor clienti romani, atat cei din HORECA, cat si consumatorilor finali (publicul larg).

Băuturile spirtoase fine vor fi prezente şi ele în cadrul târgului, prin producătorii lor sau prin companii distribuitoare. Nu vor lipsi nici firmele care inovează această piaţă prin modul de ambalare a băuturilor alcoolice, non-alcoolice şi răcoritoarelor. La Expo Drink & Wine 2015, cei interesaţi pot testa sau comanda diferite echipamente ce pot fi folosite în procesarea fructelor, în controlarea procesului de fermentaţie şi în etapa de distilare a băuturilor.
Concomitent cu acest eveniment, in Centrul Expozitional ROMEXPO se desfasoara alte trei targuri cu tematici complementare:
    INDAGRA - Târg internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei
    INDAGRA FOOD & CARNEXPO - Târg internaţional pentru industria alimentară
    ALL PACK - Expoziţie internaţională pentru ambalaje, materiale, maşini şi echipamente specifice.

Programul de vizitare al târgului
28 - 31 Octombrie 2015, intre orele 10.00-18.00
1  Noiembrie 2015, intre orele 10.00-16.00
Loc de desfăşurare: Pavilionul Central, Nivel 7.70
Acces:
Bilet intrare adulţi şi studenţi: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită.
Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând platforma  de vânzare bilete.
ORGANIZATORI ŞI PARTENERI - Expo Drink & Wine 2015

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________