Text Size

Peste 20.000 de specialişti din panificaţie şi HoReca revin la GastroPan 2016

Publicitate

Mai mulţi furnizori importanţi de echipamente, ingrediente și tehnologii pentru sectoarele de panificaţie, cofetărie și HoReCa și-au rezervat deja standurile la cea de-a opta ediţie GastroPan, cea mai mare expoziţie internaţională de profil organizată în ţara noastră. Expozanţii își rezervă locurile din timp, asigurându-și astfel cele mai bine poziţionate standuri în cadrul evenimentului.

 

Următoarea ediţie a expoziţiei GastroPan se desfășoară în perioada 7-9 aprilie 2016 la Centrul Expo President din Târgu Mureș. În cele trei săli expoziţionale, furznizorii români și străini vor expune cea mai mare gamă de echipamente, ingrediente, soluţii și tehnologii pentru afacerile din domeniu.

Judecând după suprafaţa generoasă a standurilor rezervate până în prezent, organizatorii se așteaptă ca vizitatorii să aibă parte de programe desmonstrative la majoritatea standurilor. Suprafaţa medie a standurilor GastroPan a crescut continuu de la an la an, ceea ce indică importanţa majoră acordată de furnizori participării active la acest eveniment.

Cele mai apreciate atuuri GastroPan în viziunea Expozanţilor:
• eveniment cu caracterul profesional, de tip B2B, cu zeci de mii de vizitatori invitaţi nominal
• public vizitator atent selecţionat – peste 90% dintre vizitatori sunt din domeniile ţintă
• promovare bună în media de specialitate și la expoziţii de profil, pe plan intern și internaţional
• capacitate deosebită de a conecta cererea și oferta din sectoarele de profil

Expoziţia GastroPan 2015 a fost vizitată de 21,147 specialiști și antreprenori care au experimentat ultimele tehnologii de afaceri la standurile celor 132 de expozanţi din 24 de ţări.

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________