Text Size

Pâinea fără drojdie şi tortul cu cremă de roşii, vedetele Concursurilor GastroPan

Publicitate

Pâinea cu maia sălbatică de secară şi amestec de seminţe şi tortul cu cremă de roşii, blat fără făină din bezea şi cremă de grâu încolţit au câştigat marile trofee "Pâinea Anului 2015" şi "Tortul Anului 2015" la Concursurile GastroPan. Vă prezentăm câştigătorii celor 8 categorii ale concursurilor care au atras la Expoziţia GastroPan din Târgu Mureş peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari talentaţi din toată ţară.

Pâinea şi Tortul Anului - cele mai râvnite premii oferite în cadrul expoziţiei GastroPan, au impresionat prin combinaţia optimă dintre gust, sănătate şi tradiţii reinventate. Marele premiu al secţiunii Cofetărie a revenit firmei Vipp Fashion, cu Tortul Rustic, în timp ce la secţiunea Panificaţie trofeul a fost adjudecat companiei Vel Pitar, pentru Pâinea Low GI.

Tortul Anului 2015 a fost obţinut dintr-o reţeta simplă, cu combinaţii curajoase de ingrediente perene, sănătoase dar accesibile. Crema de roşii, blatul din bezea fără făină şi crema de grâu fiert au fost principalele componente care au creat gustul deosebit recompensat de juriu cu marele trofeu.



Pâinea Anului 2015 este un sortiment care se întoarce la tradiţii, o combinaţie optimă între gust şi sănătate. Este o pâine cu indice glicemic redus, fără drojdie, obţinută cu maia sălbatică de secară şi îmbogăţită cu un amestec de seminţe nutritive.

Câştigătorii Concursurilor GastroPan 2015

SECŢIUNEA PANIFICAŢIE-PATISERIE
Categoria Pâine:

Locul I   - Pâinea Anului 2015] - Ilinca Camelia - Vel Pitar,Râmnicu Vâlcea
Locul II  - Simac Viorel - Institutul de Bioresurse Alimentare,Bucureşti
Locul III - Bocskor Rozalia - Primula SRL, Sânmartin

Categoria Creaţie Artistică din Aluat de Panificaţie:
Locul I   - Berszan Bela - Brutăria Dioszegi,Sfântu Gheorghe
Locul II  - Tokes Tibor - Brutăria Eldi,Agrişteu
Locul III - Mihu Ciprian - Brutăria Frontera

Categoria Patiserie:
Locul I   - Cazacu Elena Ada - Vipp Fashion
Locul II  - Szabo Zsolt - Brutăria Eldi, Agrişteu
Locul III - Csibi Julianna - Harmopan SA, Miercurea Ciuc

SECŢIUNEA COFETĂRIE
Categoria Tort:
Locul I   - Tortul Anului 2015] - Filip Anamaria Claudia - Vipp Fashion, Bârlad
Locul II  - Râpă Alexandru - Fantezia Decor, Satu Mare
Locul III - Ibrean Adriana - Clarion SRL, Câmpina

Categoria Creaţie Artistică în Pastă de Zahăr:
Locul I   - Botea Lidia - LidySweets, Codlea
Locul II  - Dobrescu Daniela - Delice International, Câmpina
Locul III - Cazacu Elena Ada - Vipp Fashion, Bârlad

Categoria Creaţie Artistică în Isomalt:
Locul I   - Toma Mihaela Gabriela - Clarion SRL, Câmpina
Locul II  - Dobrescu Daniela - Delice International, Câmpina
Locul III - Morar Cornel Constantin - Clarion SRL, Câmpina

SECŢIUNEA GASTRONOMIE
Categoria Platouri Culinare:

Locul I   - Holhos Paul - Restaurant Belvedere, Braşov
Locul II  - Nichifor Alin - Restaurant Belvedere, Braşov
Locul III - Mihai Marian Ciprian - Whirlpool România, Bucureşti

Categoria Sculptură în Legume şi Fructe:
Locul I   - Oprişa Marcel - Hotel Continental, Arad
Locul II  - Stigleţ Angelica - Autoelys Frasin, Frasin
Locul III - Manea George - Panda Expres, Constanţa
- Kadar Csaba - Restaurant Memo 10, Cluj Napoca

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________