Text Size

GastroPan 2015: concursurile, demonstraţiile şi tehnologiile culinare vin în martie la Târgu Mureş

Publicitate

Gustul, inovaţia, arta şi tehnologia îşi dau întâlnire în perioada 19-21 martie 2015, în cadrul ediţiei a şaptea a expoziţiei GastroPan. Pe lângă gama completă de soluţii şi tehnologii pentru afacerile din panificaţie, cofetărtie şi HoReCa, evenimentul va dezvălui tendinţele şi talentele din domeniu, prin programul bogat în demonstraţii şi prin concursurile care vor premia Pâinea şi Tortul Anului 2015.

GastroPan va găzdui, la Centrul Expo President din Târgu Mureş, standurile a peste 130 de furnizori din panificaţie, cofetărie şi HoReCa, care îşi vor prezenta ofertele celor20.000 de vizitatori invitaţi - antreprenori şi specialişti din industria de profil.

Mix de tradiţii şi inovaţii culinare
La standurile GastroPan vizitatorii vor urmări, de la procedeele artizanale de coacere a pâinii, până la cele mai inovatoare tehnologiide producţie. Vor descoperi cele mai noi sortimente de îngheţată artizanală, ultimele tendinţe din cofetării şi ciocolaterii şi noutăţile din gastronomie şi HoReCa.
Vizitând expoziţia puteţi experimenta, alături de demonstratori de top din ţară şi din afară, tehnicile decorării torturilor, sculptura în fructe şi legume, modelarea zahărului caramelizat sau a pastei de zahăr. Totodată veţi admira numeroasele piese artistice, platourile culinare de excepţie şi cele mai bune produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie, care vor defini tendinţele pieţei în 2015.

Cea mai mare expoziţie est-europeană de profil
GastroPan este cea mai importantă expoziţie de profil pe piaţa românească şi totodată un eveniment etalon la nivel european. Această idee este împărtăşită de către asociaţiile de profil din ţară (ROMPAN; ANAMOB, ANBCT) dar şi pe plan extern, chiar de către Peter Becker, preşedinte al Uniunii Internaţionale a Brutarilor şi Cofetarilor (UIBC), care va fi prezent pentru a patra oară la eveniment.

Decernarea trofeelor Pâinea şi Tortul Anului 2015
GastroPan va găzdui totodată cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor, dar şi a talentelor din industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa.Cele 8 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni, la carevor fi premiate, printre altele, Pâinea şi Tortul Anului 2015, vor aduce în prim plan creativitatea concurenţilor, produsele din concurs devenind sursele de inspiraţie ale producătorilor şi totodată preferinţele consumatorilor.

EXPOZIŢIA GASTROPAN 2015 SE POATE VIZITA ÎN INTERVALUL ORAR 10-18, PE BAZĂ DE INVITAŢIE SAU TALON DE ACCES. TALOANELE DE ACCES POT FI DESCĂRCATE ŞI COMPLETATE PE WWW.GASTROPAN.RO

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________