Text Size

Ce soluţii şi programe prezintă expoziţia GastroPan în primăvara anului 2015 la Târgu Mureş?

Publicitate

Cea de-a şaptea ediţie a expoziţiei internaţionale GastroPan se va derula în perioada 19-21 martie 2015 la Târgu Mureş, reunind specialişti, furnizori şi antreprenori din sectorul panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice. Evenimentul va expune,pe un spaţiu de 6.000 mp, soluţii si tehnologii pentru industria de profil, dar şi alimente, torturi şi deserturi inovatoare, furnizând, printr-o serie de programe demonstrative şi concursuri, know-how-ul necesar dezvoltării afacerilor şi a talentelor din domeniu.

La expoziţia GastroPan vizitatorii pot descoperi ultimele tendinţe care marchează piaţa panificaţiei, cofetăriei şi a ospitalităţii, de la maşini şi utilaje eficiente la dotări şi mobilier de specialitate, de la ingrediente inovatoare la ustensile şi accesorii practice. Din program mai fac parte concursurile la care se vor întrece sute de brutari, cofetari şi bucătari pentru premii precum Pâinea sau Tortul Anului 2015, dar şi demonstraţiile în cadrul cărora pot fi experimentatealături de specialişti talentaţi, metode creative şi artizanale de coacere şi de gătit.
Soluţii adaptate la nevoile consumatorilor
Alimentaţia sănătoasă este o preocupare de bază a consumatorilor, iar brutăriile, cofetăriile şi restaurantele au sarcina de a răspunde acestei nevoi. Clienţii îşi doresc produse obţinute din ingrediente de calitate, dar şi posibilitatea de a le consuma magazinele de specialitate, unde tind să petreacă tot mai mult timp de calitate. Pe de altă parte, clienţii hotelurilor şi restaurantelor îşi doresc să consume pâini speciale proaspăt coapte în locaţiile respective, precum şi deserturi, îngheţată sau prăjituri obţinute în laboratoarele proprii. 
Necesitatea diversificării producţiei, creşterea valorii adăugate prin asigurarea unei calităţi superioare şi introducerea de noi servicii complementare sunt printre priorităţile pe care trebuie să se bazeze managerii din brutării, patiserii, cofetării, gelaterii, ciocolaterii, cafenele sau unităţi HoReCa.
Ce vor expune furnizorii la GastroPan 2015?
Zeci de furnizori dinţară şi din străinătate şi-au ocupat deja standurile la expoziţia de referinţă a industriei de profil. Iată o mică parte din gama variată de soluţii pe care aceştia le vor expune la GastroPan 2015:
• maşini şi linii compacte pentru procesarea, dospirea, conservarea sau congelarea aluatului
• echipamente multifuncţionale pentru formarea şi modelarea produselor
• cuptoare cu consum redus de energie, din categoria "Eco/Green"
• ingrediente funcţionale, adaptate cerinţelor actuale - naturale, nutritive, cu fibre, fără gluten etc.
• mobilier şi amenajări pentru magazine de specialitate, cafenele şi cofetării
• ustensile, accesorii şi consumabile ce uşurează munca angajaţilor şi îmbunătăţesc calitatea produselor
• cele mai noi sortimente de îngheţată artizanală şi soluţii pentru prepararea produselor de gelaterie
• uniforme, soluţii de curăţenie profesională, igienă, ventilaţie şi condiţionarea aerului
• soluţii informatice şi de gestiune pentru activităţile de producţie, distribuţie şi vânzare
• echipamente de producţie a pastelor făinoase, a biscuiţilor şi fursecurilor
• soluţii şi tehnologii complete pentru nişe speciale: covrigi, pizza, ciocolaterie, patiserie congelată etc.
• echipamente frigorifice şi vitrine pentru expunerea produselor…            …şi multe altele!

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________