Text Size

80% din standurile GastroPan 2015 s-au ocupat

Publicitate

Peste 80% din cei 6.000 mp pe care se va desfăşura expoziţia GastroPan 2015 au fost ocupaţi de numeroşi furnizori din ţară şi din străinătate care şi-au rezervat deja standurile. În perioada 19-21 martie 2015, Centru Expo President din Târgu Mureş devine cea mai mare platformă de afaceri ce expune gama completă de soluţii şi tehnologii dedicate industriei de panificaţie, cofetărie şi HoReCa.

GastroPan expune soluţii pentru toate tipurile de activităţi desfăşurate de publicul ţintă al expoziţiei, adică manageri şi specialişti din mici brutării artizanale, laboratoare de cofetărie şi restaurante, sau chiar mari lanţuri hoteliere şi fabrici industriale de pâine, dulciuri, biscuiţi sau paste făinoase.
Cei 20.000 de vizitatori specialişti invitaţi la eveniment vor descoperi la standuri ultimele tendinţe care marchează industria de profil, de la maşini şi utilaje eficiente la dotări şi mobilier de specialitate, de la ingrediente inovatoare la ustensile şi accesorii practice, de la idei de eficientizare şi diversificare a producţiei până la concepte de afaceri la cheie, pe nişe cu potenţial din domeniu.

GASTROPAN
19-21 martie 2015
Târgu Mureş - Centrul Expo President
Contact ORGANIZATORI: 0266-219.392 | 0733-313.042


Pentru vizitatori expoziţia GastroPan oferă oportunităţi de afaceri nelimitate prin gama completă de tehnologii, inovaţii şi know-how expusă. Pe de altă parte, expozanţii au cea mai bună ocazie de a cunoaşte reprezentanţii celor 19.200 de companii cu profil alimentar, care deservesc dinamica piaţă formată din peste 20 de milioane de consumatori.
Pentru a afla detalii concrete despre soluţiilepe care le puteţi experimenta la standurile GastroPan, accesaţi pagina www.gastropan.ro.Pe site-ul expoziţiei mai puteţi urmări galerii foto de la ediţiile anterioare, dar şi informaţii despre Concursurile GastroPan, în cadrul cărora pot fi admirate cele mai deosebite produse realizate de cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari din ţară. Miza cea mai mare va cădea pe trofeele Pâinea Anului 2015 şi Tortul Anului 2015, dar şi mai impresionante vor fi sculpturile culinare în fructe şi legume sau piesele artistice din zahăr sau aluat de panificaţie.

Pentru rezervări standuri, în limita spaţiilor rămase disponibile, organizatorii pot fi contactaţi la telefon 0266-219.392 sau 0733-313.042.

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________