Text Size

Chairry sprijina Bienalei Nationale de Arhitectura

Publicitate

Ne face o deosebita placere sa putem sprijini cea de-a XI-a editie a Bienalei Nationale de Arhitectura, eveniment organizat intre 15 si 30 Octombrie de Uniunea Arhitectilor din Romania in colaborare cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”. Iar entuziasmul nostru este dublat de tema vie a evenimentului, “Dilemele si provocarile spatiului arhitectural”, reflectata in expozitii, conferinte, mese rotunde si lansari de carte.

Biblioteca 3D e in plin avant!

Proiectul nostru menit sa vina in sprijinul arhitectilor creste vazand cu ochii! Adaugam constant piese noi, variate, potrivite pentru orice tip de proiect si le facem disponibile la distanta de doar cateva click-uri din acelasi motiv pentru care am initiat Biblioteca 3D de la bun inceput – dorinta de a usura munca celor cu care colaboram.

Chairry devine reprezentant oficial ACTIU in Romania

Le-am indragit produsele, i-am vizitat, am discutat, le-am studiat indeaproape procesele din spatele pieselor minunate,

iar la final n-am mai avut niciun dubiu ca birourile din Romania merita sa se transforme in spatii de lucru moderne, deschise, creative si productive prin mobilierul ACTIU. Asadar, metamorfoza office incepe cu noi!

http://www.chairry.net/

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________