Text Size

Spectacol gastronomic la VINTEST, Salonul Naţional de Vinuri al României

Publicitate

Celebrul bucătar Petrişor Tănase şi colegii din cadrul Asociaţiei Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism vor fi prezenţi la Sala Palatului, în perioada 24-26 octombrie 2014, cu demonstraţii culinare de excepţie.

Punctul forte al show-urilor gastronomice îl va constitui concursul de artă culinară Cupa Bucureştiului, după care va urma o demonstraţie la foc încins susţinută de membrii echipei naţionale care a reprezentat cu cinste România la Campionatul Mondial de la Luxembourg.

Maestrul Ion Graur va întregi spectaculoasele manifestări artistice culinare cu fabuloasele sale sculpturi în legume. Vor urma două concursuri, de sculptură în legume şi fructe şi de artă culinară în zahăr şi ciocolată.

 

Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din România este o asociaţie non-profit care susţine dezvoltarea meseriilor din domeniul culinar  încă de la înfiinţare: 12 iulie 1971.

Biletul poate fi achizitionat la intrare. Preţ: 20 de lei (pahar de vin inclus)

www.anbct.ro
www.vintest.ro

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________