Text Size

Tendinţele şi produsele anului s-au lansat la GastroPan: BILANŢUL expoziţiei anului.

Publicitate

Peste 19.800 de vizitatori au trecut pragul celei de-a şasea ediţii a celui mai mare târg autohton de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică. Expoziţia GastroPan 2014 a atras publicul prin soluţiile variate prezentate la standurile celor 120 de expozanţi din 23 de ţări şi prin numeroasele concursuri şi programe demonstrative atractive susţinute de specialişti români şi străini.

Expoziţia desfăşurată în intervalul 4-6 aprilie 2014 a reunit producătorii, furnizorii, operatorii şi personalul din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi gastronomiei, vizitatorii descoperind cea mai variată gamă de echipamente, dotări, ingrediente, accesorii şi tehnologii dedicate activităţilor pe care le desfăşoară.

Soluţiile inovatoare prezentate impun noi tendinţe pe piaţă

La standurile GastroPan 2014 vizitatorii au regăsit idei de afaceri şi tehnologii pentru diversificarea meniurilor, formelor, gusturilor şi sortimentelor pentru reducerea costurilor şi eficientizarea producţiei. Nu au lipsit deserturile inovatoare, ideile de decorare, prezentare sau expunere şi multe altele. Majoritatea expozanţilor au susţinut demonstraţii practice la standurile proprii, oferind vizitatorilor şansa de a experimente, testa sau degusta noutăţile propuse de furnizorii de talie mondială prezenţi la eveniment.

Lecţii de creativitate în ZONA DEMO GastroPan

Aşa-numitul spaţiu al inovaţiei şi al creativităţii a atras mii de vizitatori datorită demonstraţiilor practice susţinute pe toată perioada expoziţiei de către brutari, cofetari şi bucătari talentaţi, premiaţi la numeroase competiţii interne şi internaţionale. În Zona Demo vizitatorii au putut experimenta tehnici inedite de sculptură în legume şi fructe, de modelare flori şi figurine din pastă de zahăr, de sculptură şi modelare artistică în ciocolată, zahăr sau grilaj, decorarea manuală a turtei dulci, dar şi demonstraţii de gătit susţinute de bucătari experimentaţi din ţară şi din străinătate.

Am premiat Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului 2014

Concursurile GastroPan au atras peste 200 de concurenţi la cele 4 secţiuni şi 8 categorii. Cele mai râvnite premii au fost trofeele Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului. Concurenţii au prezentat piese artistice impresionante din aluat de panificaţie, ciocolată, zahăr, dar şi sculpturi culinare în fructe şi legume sau platouri de preparate reci ingenios montate. Talentele descoperite la aceste concursuri au garanţia unei cariere de succes, în timp ce produsele premiate devin vedete în vânzările brutăriilor, cofetăriilor şi restaurantelor. Aflaţi Lista Câştigătorilor pe www.gastropan.ro

Organizatorii mulţumesc celor:

  • 19.800 de profesionişti care au vizitat expoziţia, 6% dintre aceştia sosind din străinătate;
  • 120 de expozanţi şi branduri de talie mondială din 23 de ţări prezente la standurile expoziţiei;
  • 204 brutari, cofetari şi bucătari concurenţi la cele 8 categorii ale concursurilor GastroPan;
  • 23 de specialişti talentaţi, români şi străini, care au susţinut demonstraţii practice permanente;
  • 16 parteneri, asociaţii de specialitate interne şi internaţionale care au sprijinit expoziţia;
  • 24 de parteneri media şi zeci de reprezentanţi mass-media care au reflectat evenimentul.

Retrăiţi câteva dintre atracţiile expoziţiei GastroPan 2014 pe www.gastropan.ro

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________