Text Size

Se apropie Weekendul GastroPan: atracţiile evenimentului culinar al anului

Publicitate

Peste 20.000 de specialişti - brutari, cofetari, bucătari, antreprenori şi furnizori români şi străini - îşi dau întâlnire în perioada 4-6 aprilie 2014, la Braşov Business Park, cu ocazia ediţiei a şasea a expoziţiei GastroPan. Evenimentul vă aşteaptă cu oferte variate de produse finite, ingrediente, ustensile, echipamente, dotări pentru brutării, patiserii, cofetării şi bucătării profesionale, dar şi cu campanii de degustări, demonstraţii şi concursuri.

Evenimentul de referinţă a industriei de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică prezintă ofertele a 120 de expozanţi din 23 de ţări, precum şi un program dinamic, bogat în demonstraţii practice şi concursuri ce impun tendinţele pe piaţa de profil.

OFERTE TENTANTE DE LA EXPOZANŢI

Vizitatorii vor regăsi la standuri o serie de noutăţi, produse şi tehnologii inovatoare, vor avea parte de campanii de degustări, vor urmări demonstraţii practice, vor descoperi idei de afaceri, vor asista la lansarea unor concepte noi şi vor beneficia de oferte speciale valabile pe perioada târgului. Lista completă a expozanţilor GastroPan Braşov este disponibilă AICI sau pe www.gastropan.ro

ÎNVĂŢAŢI DE LA CEI MAI BUNI SPECIALIŞTI ÎN ZONA DEMO

Cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari, atât din ţară cât şi din străinătate, susţin demonstraţii practice permanente în cadrul expoziţiei. Puteţi urmări LIVE modul de lucru al unor specialişti premiaţi la cele mai prestigioase competiţii şi olimpiade de cofetărie şi gastronomie.
Sculptura în fructe şi legume, coacerile demonstrative de pâine şi produse de patiserie, tehnica decorării torturilor, a modelării florilor şi figurinelor din zahăr, confecţionarea pieselor artistice din zahăr sau ciocolată sunt câteva dintre demonstraţiile pe care le puteţi experimenta. Vezi AICI programul Zonei DEMO.

DECERNĂM TROFEELE „PÂINEA, TORTUL ŞI ÎNGHEŢATA ANULUI”

Vizitând expoziţia GastroPan aveţi ocazia de a descoperii produsele inovatoare şi piesele artistice ale celor mai buni brutari, cofetari şi bucătari din toate colţurile ţării. În cadrul concursurilor GastroPan, la care concurează circa 200 de specialişti talentaţi, vor fi premiate cele mai inovatoare şi mai reuşite produse, printre care Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului 2014.

Promo VIDEO GastroPan: http://goo.gl/84zahS

Galerie FOTO GastroPan 2013: http://goo.gl/Yhl42w

Taloane de acces la Expoziţia GastroPan găsiţi AICI sau pe www.gastropan.ro

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________