Text Size

Majoritatea standurilor GastroPan 2014 s-au ocupat. Cum mai puteţi expune la evenimentul anului?

Publicitate

Peste 120 de furnizori din 23 de ţări vor expune, în perioada 4-6 aprilie 2014, la GastroPan - cea mai importantă expoziţie autohtonă de soluţii şi tehnologii pentru panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică. Deşi majoritatea standurilor mari au fost ocupate, furnizorii care doresc să participe la eveniment o mai pot face în condiţii avantajoase, închiriind un stand mai mic sau un spaţiu în zona Business Point.

Evenimentul aflat la ediţia a şasea se va desfăşura anul acesta la Braşov Business Park şi va atrage peste 20.000 de vizitatori - specialişti şi antreprenori din afacerile de profil. La GastroPan vor expune cei mai mari furnizori de pe piaţa autohtonă şi europeană, iar programele dinamice organizate vor atrage zeci de mii de vizitatori. Demonstraţiile LIVE variate şi concursurile GastroPan vor completa, ca şi le ediţiile anterioare, profesionalismul şi atractivitatea expoziţiei.

Deşi marile standuri şi-au găsit deja expozanţii, pe ultima sută de metri furnizorii mai au posibilitatea de a-şi expune soluţiile la un stand de dimensiuni mai mici sau în zona de expunere Business Point.

Cum vă puteţi prezenta oferta la GastroPan?
GastroPan este cea mai bună modalitate pentru furnizori de a crea noi parteneriate cu specialiştii din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice, aflaţi în căutarea unor idei şi soluţii eficiente pentru dezvoltarea afacerilor lor. Închiriind un spaţiu de în zona Business Point sau chiar un stand construit, puteţi stabili contacte, puteţi discuta cu potenţialii parteneri şi vă puteţi prezenta ofertele vizitatorilor.

Puteţi avea acces la cei 20.000 de vizitatori specialişti invitaţi, în condiţii avantajoase, închiriind un stand propriu, la tarife începând de la 514 euro pentru construcţie şi dotări standard. Puteţi expune la GastroPan completând formularul din meniul Info Expozanţi, pe pagina www.gastropan.ro, în limita disponibilităţii.

Furnizorii cu bugete mai limitate au oportunitatea de a-şi prezenta soluţiile pentru suma unică de 350 euro în cadrul zonei GastroPan Business Point, unde vor avea la dispoziţie suprafaţa unei mese pentru a-şi prezenta soluţiile.

Data limită pentru închirierea standurilor mici şi a spaţiilor din zona Business Point este 21 martie 2014!

Pentru detalii şi rezervarea spaţiilor expoziţionale puteţi contacta organizatorii la telefon la telefon 0266-219.392 sau pe adresa de e-mail info@gastropan.ro.
Pentru orice alte informaţii despre eveniment vizitaţi pagina www.gastropan.ro!

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________