Text Size

Concursurile GastroPan 2014 din BRAŞOV premiază Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului!

Publicitate

Peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari se întrec, în faţa celor 20.000 de vizitatori şi expozanţi din 23 de ţări, la Concursurile GastroPan 2014 - piesa de rezistenţă a expoziţiei cu acelaşi nume. La competiţiile ce se desfăşoară în perioada 4-6 aprilie la Braşov Business Park, cei mai talentaţi specialişti vor prezenta tendinţele anului 2014, nivelul înalt al competiţiei fiind garantat de juriul format din cei mai renumiţi specialişti români şi străini.

 

Ediţia a şasea a celui mai important eveniment autohton pentru sectoarele de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică, va expune materii prime, echipamente, soluţii şi tehnologii de ultimă oră, de la 120 de furnizori de renume din 23 de ţări. Ca şi la ediţiile anterioare, demonstraţiile practice şi concursurile dinamice din program vor atrage mii de vizitatori.

Anul acesta Concursurile GastroPan se desfăşoară pe 8 categorii grupate în 4 secţiuni competiţionale, în urma acestora fiind premiate Inovaţii precum Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului 2014. Concursurile se adresează specialiştilor brutari, cofetari şi bucătari, având scopul de a promova aceste meserii dar şi de a impune tendinţe pe piaţa de profil.

În fiecare zi un program special

VINERI, 4 aprilie se vor desfăşura cele două categorii aferente secţiunii de Cofetărie. Este ziua în care va fi desemnat Tortul Anului 2014. La categoria Decorare Tort concurenţii au de respectat tematica „Armonie Florală”, iar la categoria Creaţie Artistică în Cofetărie tematica este „Dulciuri de Poveste”.

SÂMBĂTĂ, 5 aprilie, la secţiunea Panificaţie se vor întrece brutarii în prezentarea celor mai bune sortimente de pâine, produse de patiserie şi piese artistice din aluat de panificaţie (cu tematica Viaţa la Ţară). În paralel, bucătarii vor prezenta cele mai impresionate platouri de preparate reci, în cadrul secţiunii Gastronomie. Cel mai râvnit premiu al zilei va fi trofeul Pâinea Anului 2014.

DUMINICĂ, 6 aprilie, la secţiunea Gastronomie se vor realiza cele mai reuşite sculpturi culinare în fructe şi legume, cu tematica „Legende Vii”. Tot atunci se va desfăşura a treia ediţie a Cupei Gelato, în urma căreia va fi decernat trofeul pentru Îngheţata Anului 2014.

Înscrierile se fac până pe 10 martie, în limita locurilor disponibile!
Toate detaliile despre desfăşurarea evenimentului, despre concursurile organizate şi despre modalităţile de înscriere sunt disponibile pe www.gastropan.ro, la telefon 0266-219.392 sau pe adresa de e-mail info@gastropan.ro.

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________