Text Size

ROMHOTEL 2013 - intalnirea anuala a profesionistilor HORECA

Publicitate

In aceasta toamna, Centrul Expozitional ROMEXPO va deveni locul unde se vor reuni cele mai reprezentative companii din industria ospitalitatii. Desfasurat intre 14 si 17 noiembrie, ROMHOTEL – Expozitia internationala de echipamente, dotari si mobilier pentru hoteluri si restaurante, evenimentul isi asteapta deopotriva expozantii si vizitatorii pentru patru zile ce vor fi un adevarat barometru al domeniului.

Cea de a 21-a editie a ROMHOTEL va fi si de aceasta data un punct de reper pentru specialistii din domeniu, o manifestare in cadrul careia puteti prezenta cele mai recente echipamente si tendinte din domeniu, avand avantajul de a obtine un feedback direct de la participanti, dar si de a initia noi contacte si parteneriate.

Pentru inca un an, Expozitia internationala de echipamente, dotari si mobilier pentru hoteluri si restaurant – ROMHOTEL va contribui la dezvoltarea industriei ospitalitatii prin calitatea si numarul mare de participanti, dar mai ales prin cadrul creat, ce permite un dialog deschis cu beneficiarii directi.

Manifestarea se adreseaza tuturor producatorilor si distribuitorilor de mobilier si echipamente specifice pentru structuri de primire, unitati de alimentatie publica, catering, fast-food, accesorii pentru bucatarii profesionale, intretinerea curateniei si igienei, cosmetice pentru hoteluri si restaurante, producatorii si distribuitorii de echipamente electronice, audio-video, soft si hard pentru structuri de primire si unitati de alimentatie publica.

Va asteptam sa luati parte la cel mai important eveniment anual din industria HORECA.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul: www.romhotel.ro

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________