Text Size

EXPO DRINK & WINE - Între 30 octombrie şi 3 noiembrie la ROMEXPO

Publicitate

Locul de întâlnire al companiilor din domeniul băuturilor alcoolice şi non-alcoolice
Între 30 octombrie şi 3 noiembrie la ROMEXPO

Apărut încă de la începutul dezvoltării umane, vinul s-a dovedit a fi o băutură pe placul strămoşilor noştri.

Ei credeau că această licoare este bântuită de un spirit. Romanii îl numeau „spiritus vini” iar arabii – “alcool”. De aici a apărut obiceiul de a numi aceste băuturi spirtoase sau alcoolice.
De asemenea, vinului i se atribuiau proprietăţi magice şi capacitatea de a vindeca trupul şi sufletul.
Consumat din antichitate şi până astăzi, vinul însoţeşte mesele şi sărbătorile oamenilor.

An de an, atât calitatea cât şi nivelul consumului de vin din România este într-o continuă creştere, iar specialiştii afirmă că această industrie constituie o oportunitate de afaceri pentru ţara noastră.
În ultimii ani, România a intrat în rândul producătorilor de vinuri de foarte bună calitate, această evoluţie datorându-se în special accesării fondurilor europene, prin intermediul cărora producătorii de vin au înlocuit vechile plantaţii viticole cu altele noi.

În plus, românii au început să perceapă această schimbare, alegând să consume din ce în ce mai multe vinuri autohtone.
An de an, EXPO DRINK & WINE a fost locul de întâlnire dintre agenţii economici din doemniul băturilor alcoolice şi non-alcoolice şi consumatorul final.

În 2012, evenimentul  a bifat o importantă participare internaţională, trend-ul ascendent fiind menţinut şi pentru acest an.
Ediţia din 2013 se va constitui într-un mediu optim de întâlnire şi schimb de experienţă a companiilor producătoare, importatoare şi distribuitoare de vinuri, băuturi alcoolice şi răcoritoare, ambalaje pentru băuturi precum şi de echipamente şi tehnologii pentru prelucrare. 
Astfel, veţi lua parte la o manifestare ce facilitează schimbul  de idei, realizarea de noi colaborări şi proiecte, precum şi pătrunderea pe noi pieţe de desfacere.

Vă aşteptăm la EXPO DRINK & WINE 2013!

www.targdevinuri.ro/

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________