Text Size

INDAGRA FOOD 2013

Publicitate

Toate companiile din industria alimentară într-un singur loc: între 30 octombrie şi 3 noiembrie 2013 la ROMEXPO
Eveniment cu tradiţie în industria alimentară INDAGRA FOOD îşi deschide porţile la sfârşitul lunii octombrie la ROMEXPO.

Ca de fiecare dată, toamna vine cu cele mai noi produse şi tehnologii în domeniu prezentate de cei mai importanţi producători.

Numai anul trecut, 88 de companii, dintre care 35 din străinătate au expus cele mai importante noutăţi, dar şi cele mai moderne tehnologii din domeniul procesării produselor din domeniul alimenta. Companiile de peste hotare au reprezentat ţări precum: Belgia, Bulgaria, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Polonia, Republica Cehă, Spania, Turcia şi Ungaria.

Astfel, vizitatorii s-au putut întâlni cu reprezentanţi de renume naţional şi internaţional ai companiilor de pe piaţa de profil, care au oferit consultanţă gratuită în utilizarea, mentenanţa şi eficienţa echipamentelor prezentate.

Pentru anul 2013, ne propunem ca INDAGRA FOOD să devină evenimentul dedicat furnizorilor de tehnologie de procesare şi producătorilor de produse alimentare.

Participând la acest eveniment aveţi posibilitatea de avea acces la un mediu ce vă oferă posibilitatea de a stabili contacte de afaceri, de a pătrunde pe noi pieţe de desfacere, de vă lansa şi promova produsele şi tehnologiile.

În plus, puteţi realiza demonstraţii practice şi puteţi participa la seminariile, conferinţele şi mesele rotunde ce vor fi organizate în cadrul acestei manifestări.

Tematica INDAGRA FOOD 2013 cuprinde următoarele categorii importante:
· Produse alimentare
· Tehnologie de procesare alimente
· Igienă, siguranţa alimentară, automatizare, standardizare, transport, logistică
· Gastronomie, literatură de specialitate/ cărţi de bucate
· Echipamente şi utilaje

Vă aşteptăm la INDAGRA FOOD 2013!

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________