Text Size

Cupa Aradului in Gastronomie, 01 - 02 iunie 2013 Editia a II-a

Publicitate

Asociatia Culturala Euro Est Alternativ (A.C.E.E.A.), in parteneriat cu Primaria Municipiului Arad, Consiliul Judetean Arad, Centrul Cultural Judetean Arad, W.A.C.S. (World Association of Chefs Societies), aduce pentru al 2-lea an consecutiv Cupa Aradului in Gastronomie, in incinta Strandului Neptun. Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile, 1 si 2 iunie 2013.

Campionatul International de Gatit in Aer Liber este un eveniment tip competitie si este organizat la nivel international. Evenimentul este cerificat de W.A.C.S. (World Association of Chefs Societies ) ca si competitie gastronomica continentala. In cadrul  acestui eveniment participa competitori din Romania si din strainatate .

Juriul  este format din membri marcanti ai bucatariei internationale:
- Spiros Dimitriou - Vice Presedinte al Asociatiei Bucatarilor din Serbia;
- Gary Filbey – Membru al Federatiei Culinare din Marea Britanie;
- Alma Rekic - Specialist Patiser, Slovenia;
- Rafik Tlatli - Maestru în arta culinară, Tunisia;
- Veselina  Slavcheva – Specialist carving, Bulgaria;
- Elitza Koteva - Maestru în arta culinară, Bulgaria;
- Uros Urosevic - Maestru in arta culinara, Serbia;
- Mahmud Mahajna - Maestru in arta culinara, Israel.

Categoriile competitiei sunt:
A. Cooking Live - Individual. Bucatarii se vor intrece pentru marele titlu participand la 4 sectiuni, dupa cum urmeaza:  etnic, pui, porc, peste. Timpul alocat fiecarei categorii de concurs este de 60 minute (45 minute pentru preparare - 15 minute pentru curatenie).
B. Masters of Flames - 2 categorii de concurs,  sambata - ciorbe, duminica - fel de baza. Ingredientele sunt oferite in forma de black box, competitorii fiind obligati sa anunte reteta in 20 de minute de la startul competitiei.
C. Campionatul  National de Pizza - Competitorii nu vor plati taxa de inscriere, ingredientele necesare prepararii a doua pizza vor fi aduse de catre acestia.
D. Expozitie de Arta Culinara - Cu incepere de la ora 10.00. Publicul va avea ocazia sa admire sambata prezentari de antreu, desert, iar  duminica patiserie, peste si carving.

Intrarea la eveniment este libera, numarul portiilor oferite gratuit publicului depaseste 3000 de bucati. Publicul va fi incantat cu demonstratii culinare sustinute de maestrii in arta culinara  din Romania si din strainatate.
Gazdele  evenimentului  sunt Justinian Radu si Filip Vasilescu.

Parteneri:

Bilancia, Experiente naturale Arad, Agerpres, Radio Romania Timisoara, Ghidul Aradean, Arad City.ro, Centrul Cultural Virtual de Informare, edu.Moodle,  vestic.ro, Flash, ARQ, Baricada, Nyugati Jelen, Kamikaze, Horeca, Euroghid Horeca, Secretele Bucatariei, Food and Bar, culinar.ro, foodcrew.ro, reteteculinare.ro, ardei-iute.ro,  calendarevenimente.ro, Bucataria  Romaneasca.

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________