Text Size

Coffee Lovers Event 2013 la final!

Publicitate

Duminica 31 martie s-a incheiat cea de-a doua editie a Salonului International al Cafelei.
Evenimentul, singurul de acest fel din Romania a reusit sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali.
Astfel, timp de 4 zile, iubitorii de cafea au avut ocazia sa deguste diferite sortimente de cafea de cea mai buna calitate preparate de cei mai buni barista din Romania, delicatese dulci si cocktail-uri indraznete.

In cadrul Campionatului National de Barista, s-au ales si campionii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista din: Melbourne – Australia in perioada 23-26 mai 2013 (WBC Championships & Brewers Cup) si Nisa – Franta 26-28 iunie 2013 (Latte Art & Coffee in Good Spirits).

Campionatul National de Barista a fost alcatuit din 5 competitii: WORLD BARISTA CHAMPIONSHIP ,LATTE ART CHAMPIONSHIP, COFFEE IN GOOD SPIRITS, IBRIK CHAMPIONSHIP si Cup tasting iar cei ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista din 2013 sunt:
LAURENTIU STEFAN – NATIONAL BARISTA CHAMPION
MARIUS NICA – LATTE ART CHAMPION
CRISTI COMAN – COFFEE IN GOOD SPIRITS CHAMPION
MARIUS NICA – CUP TASTING CHAMPION
SILVIA SPIRESCU – IBRICK CHAMPION


PARTENERUL PRINCIPAL al acestui eveniment a fost FILICORI ZECCHINI importat in exclusivitate in ROMANIA de catre HORECA EXPERT.
Partenerii nostri traditionali au fost : espressoarele La Spaziale, rasnitele Malkonigh importate in ROMANIA de catre PARTENER COFFEE SERVICE, BRITA Romania, Horeca EXPERT, ECORECA, AXA Porcelaine, ZUZU, La Fantana,WALKURE, KALITA – Japonia.
Competitiile de Latte art si Coffee in Good spirits au fost sponsorizate de catre grupul BIBAS si MONIN – reprezentat in Romania de catre EDEN GEO COM.

Salonul International al Cafelei este un eveniment de anvergura, singurul de acest tip din Romania.
Pentru mai multe detalii legate de evenimente viitoare marca SCAE Romania vizitati www.scaeromania.eu


Persoane de contact:
Silvia Constantin – Presedinte/Coordonator National
silvia.constantin@scaeromania.ro
0733 317 510

Laura Perian – PR Coordinator
laura.perian@chicmediagroup.ro
office@scaeromania.ro
0729 729 403

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________