Text Size

Conti GRUP - workshop gastronomic

Publicitate

Conti GRUP unul dintre cei mai mari de furnizori de echipamente in domeniul HoReCa cu o experienta in domeniu de peste 12 ani a organizat in data de 13 Noiembrie, la Suceava primul Workshop culinar din aceasta toamna.

Un specialist in gastronomie a pus la dispozitie numeroase idei ce pot fi implementate in restaurantul dumneavoastra:

- simplificarea muncii cu ajutorul tehnologiei moderne; - posibilitatea de a coace, gati, praji, prepara la aburi la standardele cele mai exigente, gust si aspect desavarsit, precum si mentinerea valorilor nutritive ale produselor;
- optimizarea costurilor datorita economiei de electricitate, apa, timp si nu in ultimul rand, cuptoarele Retigo Blue Vision la un pret mai mult decat atragator.  S-au gasit raspunsurile celor mai exigente cerinte ale unei piete in continua evolutie si s-au putut savura cele mai rafinate delicii culinare!

Al doilea workshop s-a desfasurat la Oradea, in 15 Noiembrie 2012, evenimentul bucurandu-se de acelasi succes ca si la Suceava, participantii apreciind in mod special calitatea, versatilitatea si modul intuitiv de lucru al cuptorului Blue Vision de la Retigo.

In cadrul festivalului de vin Goodwine, Conti GRUP a fost partenerul acestuia pt echipamentele folosite in cadrul demonstratiilor live. Mai mult, am avut propriile noastre demonstratii, care au fost apreciate de numerosii vizitatori din cadrul festivalului.

De aceste actiuni s-au bucurat in numar mare de invitati si vizitatori motiv pentru care, Conti Grup va mai promova in viitorul apropiat astfel de evenimente.

www.contigrup.ro

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________