Text Size
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
3 145.16 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
55.08 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
27.86 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
0.40 €uro

Evenimente

Bucharest Coffee Festival - Primul festival de cafea din România!

Pentru prima oară, Bucureştiul se alătură marilor oraşe ale lumii găzduind un festival de cafea de anvergură. Bucharest Coffee Festival este un festival pentru iubitorii cafelei. Pe parcursul a patru zile de poveste, 5-8 mai, la Crystal Palace Ballrooms, amatorii se vor întâlni cu profesioniştii, alături de cafea proaspăt prăjită, espressoare performante şi vor participa la degustări de cafea, expoziţii şi workshopuri.

Citeşte mai mult: Bucharest Coffee Festival - Primul festival de cafea din România!

 

GastroPan 2016, aproape de start: experimentaţi cele mai noi tehnologii de coacere şi de gătit!

Zeci de mii de profesionişti şi pasionaţi din sectorul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se reunesc în perioada 7-9 aprilie 2016 la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Vizitatorii vor experimenta ultimele tendinţe şi tehnologii din domeniu, la standurile celor 133 de expozanţi din 25 de ţări. Tot cu acest prilej, peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari talentaţi se întrec pentru premii precum Pâinea şi Tortul Anului 2016.

Citeşte mai mult: GastroPan 2016, aproape de start: experimentaţi cele mai noi tehnologii de coacere şi de gătit!

 

Tortul şi Pâinea Anului 2016 - gustul, originalitatea și specificul românesc

Numeroşi brutari şi cofetari din toată ţara vor intra în cursa pentru premierea celei mai bune pâini şi a celui mai gustos tort, cu prilejul expoziţiei GastroPan. Dincolo de trofeele şi premiile oferite de organizatori și sponsori, câştigătorii vor beneficia de o promovare mediatică intensă. În plus, reţeta Tortului Anului va putea fi preluată de mai mulţi producători din ţară, produsul ajungând astfel la cât mai mulţi consumatori.

Citeşte mai mult: Tortul şi Pâinea Anului 2016 - gustul, originalitatea și specificul românesc

   

Ce tendințe și tehnologii vor impulsiona afacerile vizitatorilor GastroPan 2016?

Sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa este în plin proces de schimbare, fiind dezvoltate noi tipuri de activități, context în care antreprenorii caută noi nișe de afaceri care uneori se întrepătrund. În perioada 7-9 aprilie 2016, în cadrul expoziției GastroPan - care va reuni sute de furnizori cu mii de specialiști și manageri, vor fi prezentate cele mai inovatoare soluții și tehnologii din domeniu.

Citeşte mai mult: Ce tendințe și tehnologii vor impulsiona afacerile vizitatorilor GastroPan 2016?

 

Expo Drink & Wine revine în 2016, între 2 şi 6 noiembrie

Ultima ediţie a  Târgului de Vinuri, Băuturi Alcoolice şi Non-Alcoolice a reunit  expozanţi din cinci ţări

35 de companii producătoare şi distribuitoare au expus în cadrul Târgului de Vinuri, Băuturi Alcoolice şi Non-Alcoolice–EXPO DRINK & WINE 2015, organizat şi găzduit de Romexpo, în perioada 28 octombrie-1 noiembrie.

Citeşte mai mult: Expo Drink & Wine revine în 2016, între 2 şi 6 noiembrie

   

CARNEXPO - lider pe segmentul evenimentelor specializate în sud-estul Europei

CARNEXPO - lider pe segmentul evenimentelor specializate în sud-estul Europei

Fuziunea dintre cele doua târguri INDAGRA FOOD şi CARNEXPO a atras un număr important de vizitatori specializaţi, ceea ce a generat discuţii de business în toate stand-urile companiilor participante. Obiectivul organizatorilor de a transforma acest eveniment în cea mai importantă platformă de promovare pentru producătorii români şi investitorii străini interesaţi de piaţa agro-alimentară românescă a fost atins,

Citeşte mai mult: CARNEXPO - lider pe segmentul evenimentelor specializate în sud-estul Europei

 

ROMHOTEL reuneşte la această ediţie peste 70 de companii din industria ospitalităţii

Între 12 şi 15 noiembrie, în Centrul Expoziţional Romexpo, are loc cel mai important eveniment din industria ospitalităţii, Expoziţia Internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante – ROMHOTEL.

Peste 70 de companii din cinci ţări vor prezenta, pe parcursul a patru zile, o serie de produse şi servicii specifice pieţei de HORECA, precum şi noutăţile apărute într-un domeniu aflat în continuă schimbare şi dezvoltare.

Citeşte mai mult: ROMHOTEL reuneşte la această ediţie peste 70 de companii din industria ospitalităţii

   

Peste 480 de companii din 23 ţări expun la INDAGRA

Centrul Expoziţional ROMEXPO găzduieşte între 28 octombrie şi 1 noiembrie, a.c., cea mai mare manifestare cu profil agricol, organizată anual în România,
INDAGRA-Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei (www.indagra.ro)

Citeşte mai mult: Peste 480 de companii din 23 ţări expun la INDAGRA

 
   

Pagina 1 din 6

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________