Text Size
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
18.86 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
3.24 €uro
689.88 €uro
66.00 €uro

S-a deschis unicul complex balnear de 5 stele din România

Publicitate

Unicul complex balnear de 5 stele din România şi-a deschis porţile. Complexul Lotus Therm Spa&Luxury Resor, o investiţie de aproape 30 de milioane de euro, este considerat perla staţiunii, şi este gata să atragă turişti din toate colţurile ţării, dar şi din toată Europa.

Investiţia a fost realizată de către cei cinci acţionari, SIF Transilvania Braşov, SIF Oltenia Craiova, SC Turism Felix SA, SIF Muntenia Bucureşti şi SIF Moldova Bacău, şi se ridică la 29,3 milioane euro. "Secretul acestei realizări este că s-au întâlnit un grup de oameni deştepţi, investitorii, cu un grup de oameni muncitori, aşa cum suntem cei de aici”, a declarat Florian Serac, managerul SC Turism Felix.

Lotus Therm este compus din patru părţi: hotelieră, baza de tratament ultramodernă, zona de agrement care cuprinde aquaparkul Felixarium, şi parcarea cu 210 locuri. Are o capacitate de 262 locuri de cazare, în 180 camere (79 camere single, 37 duble, 3 pentru persoane cu dizabilităţi, 39 apartamente, 8 suite şi 6 apartamente speciale - VIP, Honeymoon, Gold, Blue), plus 3 săli de conferinţe. Apartamentele sunt impresionante, fie că este forma despre cele single, cele duble, sau apartamentul V.I.P.

Luxul domneşte, aşa cum era şi de aşteptat pentru un hotel de 5 stele, până la cele mai mici detalii. Şi preţurile sunt tot de cinci stele, astfel că persoanele care doresc să închirieze apartamentul V.I.P vor trebui să scoată din buzunar 1.100 de lei pe noapte, dar se vor putea bucura de mult spaţiu, dormitoare moderne, o terasă cu jacuzzi sub cerul liber, plus o privelişte minunată. Cei care doresc să se relaxeze la noul hotel, trebuie să ştie că până în 27 decembrie pot beneficia de oferte speciale.

Astfel, vor plăti 293 de lei/zi pentru cinci zile de odihnă, în preţ fiind inclusă cazarea, micul dejun, cina, acces la Aquapark Felixarium, la sauna umedă, la sauna uscată şi la fântâna de gheaţă, plus sala de fitness din Centrul Nelumbo Med-SPA. Cei care optează pentru Pachet SPA de minim 5 zile vor plăti 520 lei pe zi pentru o cameră dublă, şi vor beneficia de cazare, mic dejun, cină, două proceduri SPA/zi, acces la aquapark, la sauna umedă, la cea uscată, la fântâna de gheaţă şi la sala de fintess. Sursa

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________