Text Size
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
10.16 €uro
82.14 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
5.94 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
29.03 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
18.90 €uro

Hotelurile Pullman, Novotel si Mercure din Romania si-au digitalizat procesele de check-in/check-out

Publicitate

Pullman Bucharest World Trade Center, Novotel Bucharest City Center si Mercure Bucharest City Center sunt primele hoteluri din Romania ale brandului Accor care au implementat Welcome by Le Club Accorhotels, un serviciu digital oferit clientilor.

Welcome by Le Club Accorhotels face parte din strategia digitala a grupului Accor, ce vizeaza integrarea tehnologiei digitale in toate etapele interactiunii cu clientul.


Serviciul va fi disponibil tuturor membrilor clubului de loialitate si clientilor directi ai Accor, ce fac rezervari utilizand accorhotels.com, website-urile brandurilor, aplicatiile mobile, sau prin telefon direct la hotel etc.

Primirea oaspetilor implica astfel mai putine formalitati administrative, ceea ce permite hotelierilor sa fie disponibili in totalitate pentru intampinarea clientilor si pentru a raspunde nevoilor individuale sau pur si simplu pentru a-i ajuta sa economiseasca timp.

Cu doua zile inainte de cazarea in hotel, clientii sunt invitati sa se inregistreze online  daca  si-au facut  rezervarea direct  prin Accor  sau daca  sunt  posesori  de carduri de loialitate.

In ziua sosirii, oaspetii primesc un mesaj de bun venit prin SMS, prin care sunt  informati  ca  au  cheia  si  camera pregatite si li se ofera informatii practice, care sa le simplifice calatoria (servicii de transport catre hotel, coduri de acces in parcare etc.). La sosirea in hotel  cheia este pregatita si le este inmanata imediat, fara alte formalitati administrative. 

In  ziua plecarii, clientii pot parasi hotelul imediat. Pentru check-out, acestia trebuie doar sa inapoieze cheia, ca semn ca au eliberat camera, urmand ca factura sa le fie trimisa prin e-mail. sursa

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________